- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.201
Off canım çok sıkkın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin cani niye sıkkın sana ne.oldu kuzumOff canım çok sıkkın
Maşallah size sne iyi misin pekiYok şu an iyiki de yok aman diyeyim ilerde doğurunca kendin bak kimseyi alma yanina. Bebekler yetişkinler kadar yormuyor.
Bol ağlamalı kusmalı gazlı geçiyor günlerimiz![]()
Bitti mi işler
Ne oldu de bakımYa şuan masada herkes sohbet ediyo ben bişey söylemeye kalkıyorm dinlemiyolar lafımı kesiyolar yada susup kalıyorum![]()
Aman bebegim ne olcak işte beni insan yerine koymuyolar heraldeNe oldu de bakım![]()
Sıcak ve denize yakın, büyük ama sakin bi şehir olsun istedik geriye antakya kaldiNeden antakyayi çok istiyordunuz ?
Gaz damlasını biberonla vercem az kaldı. Insanı ne çok yoruyormuş gazsız bebeklerim olsa 8 tane daha doğururumTatli elma yagi sur ufakliklara, gaz sorunu komple çözer. Her altını degistirdiginde karnına ve ayaklarının altına sürücen. Sancisi varsa sürerken masaj yap, duzenli kullanınca sanci yapmaz ama aklinda bulunsun. Pıtır Pıtır atiyorlar
Uyursam iyiyim uyumazsam kendimi bülent ersoy gibi hissediyorumMaşallah size sne iyi misin peki![]()
Arkadaşlarım hangi üniversiteyi yazacaklarını tartışıyorlar. Ben mezuna bıraktım.Herkesin cani niye sıkkın sana ne.oldu kuzum
Mezuna bıraktım ne oliyiArkadaşlarım hangi üniversiteyi yazacaklarını tartışıyorlar. Ben mezuna bıraktım.
Oyy yerim onları. Nasıl gidiyor ikiz annesi olmakGaz damlasını biberonla vercem az kaldı. Insanı ne çok yoruyormuş gazsız bebeklerim olsa 8 tane daha doğururum![]()
Bu yıl istediğim yer gelmedi, yeniden hazırlanıp sınava gireceğimMezuna bıraktım ne oliyi
Aaaa maşallah ikiz mi var maşallahUyursam iyiyim uyumazsam kendimi bülent ersoy gibi hissediyorum
Sen napiyosun hazır mısın![]()
Gaz damlası ne bilmiyorum ama bunu sadece sürüyorsun. Ben hic sorun yaşamadım sadece duzenli kullanmadım, bir kere sancısı varmis anlamadim hastaneye götürürken kucagimda bayildi. Bir daha ihmal etmedimGaz damlasını biberonla vercem az kaldı. Insanı ne çok yoruyormuş gazsız bebeklerim olsa 8 tane daha doğururum![]()
Kim onlar kıralım kafalarınıAman bebegim ne olcak işte beni insan yerine koymuyolar heralde![]()
Allah kolaylık versinBu yıl istediğim yer gelmedi, yeniden hazırlanıp sınava gireceğim
Eşimin yengesi kuzeninin eşi filan işteKim onlar kıralım kafalarınısinir olurum bende öyle ortama
Ahh eş tarafından olunca daha fazla merdane atasım geldiEşimin yengesi kuzeninin eşi filan işte![]()