- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.221
Teşekkür ederimAllah kolaylık versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAllah kolaylık versin
İkizdi galiba yanlış hatırlamıyorsamAaaa maşallah ikiz mi var maşallah![]()
Oy oy oy bıcır bıcır lardir şimdiİkizdi galiba yanlış hatırlamıyorsam![]()
Kız yok bunlar benden gibi es tarafıyla hiç alakası yok kendi yapıları heraldeAhh eş tarafından olunca daha fazla merdane atasım geldisende bize takıl hatta gül bakim.
Güldün mü![]()
Hee iyi bakalım canımKız yok bunlar benden gibi es tarafıyla hiç alakası yok kendi yapıları heraldegülüyorum valla siz sağolun varolun
![]()
Anaaaa burada mı kiö de bakım vurayımAman bebegim ne olcak işte beni insan yerine koymuyolar heralde![]()
Pek değil az kaldıUyursam iyiyim uyumazsam kendimi bülent ersoy gibi hissediyorum
Sen napiyosun hazır mısın![]()
Tam şuan mirildaniyordumBenimm en sevsiğim şarkı![]()
Hahaha yat aşşaaağaaaTam şuan mirildaniyordum
Harika tek eksiğim huniOyy yerim onları. Nasıl gidiyor ikiz annesi olmak![]()
Ben böyle bir şey görmedim uyumuyorlar sürekli ilgi istiyorlar aynı anda agliyorlar aynı anda acıkıyorlar. Keşke 8 tane kolum olsa ahtapotları çok kıskanıyorumAaaa maşallah ikiz mi var maşallah![]()
Yarabbim verir kuvveti gücü olur gider yarın büyükler seni beğenmezler bile ❤Harika tek eksiğim huni
Ben böyle bir şey görmedim uyumuyorlar sürekli ilgi istiyorlar aynı anda agliyorlar aynı anda acıkıyorlar. Keşke 8 tane kolum olsa ahtapotları çok kıskanıyorum![]()
Yok kız değil değilAnaaaa burada mı kiö de bakım vurayım![]()
Sağolun bebekler desteğiniz yeter
Uyumadinmi heleSağolun bebekler desteğiniz yeter![]()
Yok canım yeni cıktım eveUyumadinmi hele
Aboovv maşaallahhYok canım yeni cıktım eve![]()
Bizim burda oturunca böyle oluyo kalkamıyorsun uykun gelene kadarAboovv maşaallahh![]()