Ağrıyorsa gelicektir o zaman canım artık evini istedi belki de oda
Agrıyo bebişim bugün hep arada agrıdı gene ağrıyo şuan demekki gelecek yapcak birşey yok bi adeti daha beklerimm gene aynı olursa giderim doktora çünkü korona olduktan sonra bu şaşmalar oluyormuş 3 adetin den sonra düzelme oluyormuş oyüzden zaten çocuk tedavine ara verdim

Bu adetle başlıcaktın sanki vaz mı geçtin canım

Bu adetle başlıcaktın sanki vaz mı geçtin canım
Olamadimkii bayramdan once baslicaktim bebişimm gelseydii ama gelmedii izne cikti esim gene gelmedii suya düştü yapcak birşey yok nasip dedim kışa daha rahat hallederiz dedim hava serin filan bide iyi olur

Olamadimkii bayramdan once baslicaktim bebişimm gelseydii ama gelmedii izne cikti esim gene gelmedii suya düştü yapcak birşey yok nasip dedim kışa daha rahat hallederiz dedim hava serin filan bide iyi olur
Herşeyde bir hayır var canım olsun geç olsun güç olmasın

Herşeyde bir hayır var canım olsun geç olsun güç olmasın
Ayyy bebeğimmmm lafın üstüne gelirmişsinn seninle konuşunc aben oara regl olmuşum kuzzz çok şükürr bugün belliydi ama olcağım bi üşümem vardı terliyodum bide soğuk içtimmide karnim agriyodu dedim kesin olcam

Hadi bu son oluşun olsun inşallah bebitomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…