- 25 Ağustos 2019
- 62.489
- 119.994
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.441
Agrıyo bebişim bugün hep arada agrıdı gene ağrıyo şuan demekki gelecek yapcak birşey yok bi adeti daha beklerimm gene aynı olursa giderim doktora çünkü korona olduktan sonra bu şaşmalar oluyormuş 3 adetin den sonra düzelme oluyormuş oyüzden zaten çocuk tedavine ara verdimAğrıyorsa gelicektir o zaman canım artık evini istedi belki de oda
Bu adetle başlıcaktın sanki vaz mı geçtin canımAgrıyo bebişim bugün hep arada agrıdı gene ağrıyo şuan demekki gelecek yapcak birşey yok bi adeti daha beklerimm gene aynı olursa giderim doktora çünkü korona olduktan sonra bu şaşmalar oluyormuş 3 adetin den sonra düzelme oluyormuş oyüzden zaten çocuk tedavine ara verdim
Olamadimkii bayramdan once baslicaktim bebişimm gelseydii ama gelmedii izne cikti esim gene gelmedii suya düştü yapcak birşey yok nasip dedim kışa daha rahat hallederiz dedim hava serin filan bide iyi olurBu adetle başlıcaktın sanki vaz mı geçtin canım
Herşeyde bir hayır var canım olsun geç olsun güç olmasınOlamadimkii bayramdan once baslicaktim bebişimm gelseydii ama gelmedii izne cikti esim gene gelmedii suya düştü yapcak birşey yok nasip dedim kışa daha rahat hallederiz dedim hava serin filan bide iyi olur
Ayyy bebeğimmmm lafın üstüne gelirmişsinn seninle konuşunc aben oara regl olmuşum kuzzz çok şükürr bugün belliydi ama olcağım bi üşümem vardı terliyodum bide soğuk içtimmide karnim agriyodu dedim kesin olcamHerşeyde bir hayır var canım olsun geç olsun güç olmasın
Hadi bu son oluşun olsun inşallah bebitommAyyy bebeğimmmm lafın üstüne gelirmişsinn seninle konuşunc aben oara regl olmuşum kuzzz çok şükürr bugün belliydi ama olcağım bi üşümem vardı terliyodum bide soğuk içtimmide karnim agriyodu dedim kesin olcam
Inşaallah bebişüm herşey nasipp seninde inşaallahh canumm canummm❤❤Hadi bu son oluşun olsun inşallah bebitomm
İçemedim bugün, yingem evde yoktu.Kahve içek mi
Aaaa emmoş yaaİçemedim bugün, yingem evde yoktu.
Sizinle içek dicem ama kp evinde kahve yapasim yok şimdi, yenice çay yapip oturdum.
Garadutum çatalkaram çok teşekkür ederim bitanemA
Afiyet olsun balım
Totom bi yer görsün, sabah beri ayaktaAaaa emmoş yaa
Ooyyy afiyett bal şeker olsuuunnnnn❤❤❤
Cay var içen miKahve içek mi
Çay da içerim canımmm ver gitsinCay var içen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?