- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.401
2.falcıNasılsınız canlaımmm
Öküz ve önünde bir bebek var sanki elleriyle ay gibi birşeyi tutuyor canım
Halbuki hiiiççç anlamam2.falcı
Oyş perimm iş bitmiyorre biyandanda karnim agriyo haberin yok benim regl 1 ay gecikti busdfer daha fazlaKurabiyem bulur en güzellerini
Güle güle kullan bitenemm
Ooooo benim yerimede iç yasomm ❤❤
Perim nasılsın yavrumHalbuki hiiiççç anlamamama burda benzettim şekilleri biraz
Yapta iç kız iki dakkalık işOoooo benim yerimede iç yasomm ❤❤
Yapamadımm bitürlü kendime
Hic keyfim yok bebeğim içmeyede şey değilim çok yoegunum buneydi anlamadım sabah 11 de zor uyandımYapta iç kız iki dakkalık iş
Etiketle beni canıö birtane okurum
Uzan dinlen aksama kadar canısı sıcaklardan hepHic keyfim yok bebeğim içmeyede şey değilim çok yoegunum buneydi anlamadım sabah 11 de zor uyandım
Yok yavrum bir tane değil hen gün başka arkadaşa okunucakEtiketle beni canıö birtane okurum
Neden acabaHic keyfim yok bebeğim içmeyede şey değilim çok yoegunum buneydi anlamadım sabah 11 de zor uyandım
Tatil yorgunluğu üstümde paremm galibaNeden acaba
Evett olabilirr bide tatil ettikya çok onun yorgunluğu var üstüme son bi camasır kaldım buhafta hicbişeye ellemicem bi yemek yapcam tamammUzan dinlen aksama kadar canısı sıcaklardan hep
He he sıcaktan hep bu sıcakların zaten sucUzan dinlen aksama kadar canısı sıcaklardan hep
He dimi ondanTatil yorgunluğu üstümde paremm galiba
Evime kavuşunca bide
Hemendee akluna o şeyi sokmaaHe he sıcaktan hep bu sıcakların zaten suc
Hı anladım canm belki hergün okuyamam ama okudukca yazarım size ozamanYok yavrum bir tane değil hen gün başka arkadaşa okunucak
Aman hergün yapsan yine aynı oluyorEvett olabilirr bide tatil ettikya çok onun yorgunluğu var üstüme son bi camasır kaldım buhafta hicbişeye ellemicem bi yemek yapcam tamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?