- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.501
en sevdiğim şarkılardan biri günaydınnnnnnnRöraaaaayyyydddddııııııınnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 coconatt @Bal Perisi @zorunlunick Catlak-kurabiye @MssPARE
D u t @Morrmeneksee @ASSOSyal @Kahve __Kokusu @Lavinia_84 Wilma11 mavikelebek34 @Yasnaz
bakkk katılıyorumm buna gerçektende öyleöyle oluyor zaten ağrı algılarımızı kapatıyor herhalde başkası diyene kadar aklımıza gelmiyor
aaa minnoşumm en sevdiğinmiydi seninde ben bitek çatlağun biliyordumm abovvvven sevdiğim şarkılardan biri günaydınnnnnnn
tuzlu kurabiyeye bayılrım şimdi ofisten arkadaş almış sabah sabah 2 tane gömdüm
Gönaydın joumRöraaaaayyyydddddııııııınnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 coconatt @Bal Perisi @zorunlunick Catlak-kurabiye @MssPARE
D u t @Morrmeneksee @ASSOSyal @Kahve __Kokusu @Lavinia_84 Wilma11 mavikelebek34 @Yasnaz
çatlaka ben armağan ettim o oradan duydu beybiaaa minnoşumm en sevdiğinmiydi seninde ben bitek çatlağun biliyordumm abovvvv
Günaydın canımen sevdiğim şarkılardan biri günaydınnnnnnn
şarkıyıda dinlee enerjinn yükselsüünnnGönaydın joum
günaydınnn tatlım nasılsınGünaydın canım
ulaaa çatlakkkkkkkkkkk seni yiycemm yaaa hahahahçatlaka ben armağan ettim o oradan duydu beybiCatlak-kurabiye
Afiyet olsuntuzlu kurabiyeye bayılrım şimdi ofisten arkadaş almış sabah sabah 2 tane gömdüm
düşünmen yeterli canım benimAfiyet olsun
Yakında olsak yapıp getirirdim
Çok güzel oldu
çok şükür iyiyim minnosum sen nasılsıngünaydınnn tatlım nasılsın
Hamurişi de iyiyim yemeklerde kötüyümdüşünmen yeterli canım benim
iyiyim canım çok şükür hafta sonu baya yoruldum güya dinlenme günüm amaçok şükür iyiyim minnosum sen nasılsın
ben mutfakta vakit geçirmeyi severimHamurişi de iyiyim yemeklerde kötüyüm
GünaydınRöraaaaayyyydddddııııııınnnnnnnnnnnn
Hahaha zaten günün yarısı mutfakta geçiyoriyiyim canım çok şükür hafta sonu baya yoruldum güya dinlenme günüm ama
ben mutfakta vakit geçirmeyi severim
ben şuanda mutfaktayımmm gell kahve içehhhhhiyiyim canım çok şükür hafta sonu baya yoruldum güya dinlenme günüm ama
ben mutfakta vakit geçirmeyi severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?