- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.521
aynen canım yemekle pasta börek uğraşmayı severim benHahaha zaten günün yarısı mutfakta geçiyor
içiyorum bebeğim şuanben şuanda mutfaktayımmm gell kahve içehhhhh
terbiyesizz yaa insan bi sorar hayatımm içermisin flnn oda yokiçiyorum bebeğim şuan
Kocaların kahve içmesine çok imreniyorum yok benimki içmezterbiyesizz yaa insan bi sorar hayatımm içermisin flnn oda yok
kocana yapma ha böylee kendine yapıp oturupta içmee
vallahi onuda yaparsınn senn
hadi yaaa sade içiyorsa birşey yok ama çok içiyo bee geneeeKocaların kahve içmesine çok imreniyorum yok benimki içmez
Resmen soda delisi günde 4-5 adet içer
yok kız ee yokken tek içerimde arsa sorarım içer misin diyeterbiyesizz yaa insan bi sorar hayatımm içermisin flnn oda yok
kocana yapma ha böylee kendine yapıp oturupta içmee
vallahi onuda yaparsınn senn
teşekkür ederim bende günde 2 tane içiyorumAfiyet bal olsun
Kahve daha içmedim sicak hava
sizin oraların şarkısıyiihhhuuuuuuuuu
benimki içer kendinede yaparKocaların kahve içmesine çok imreniyorum yok benimki içmez
Resmen soda delisi günde 4-5 adet içer
bende çok severim hem stres için çok iyi geliyor hem de bir şeyler yapınca çok mutlu oluyorum elimde güzeldir söylemesi ayıpaynen canım yemekle pasta börek uğraşmayı severim ben
bende gidip yapıcam kahveiçiyorum bebeğim şuan
evettt bebişüümmmmmmmmmyok kız ee yokken tek içerimde arsa sorarım içer misin diye
teşekkür ederim bende günde 2 tane içiyorum
sizin oraların şarkısı
benimki içer kendinede yapar
kızzzz çocukken bayılırdım bu adama ve şarkıya bağıra bağıra her yerde söylerdimmm
anaaa buda kendine yapıyor hiç sormuyo hele kelebekkkbende gidip yapıcam kahve
yaaa eee o zmaan kkdaki yarışaya neden ktılmıyorsun ki güzel oluyor eğlencesine katılıyorum bendebende çok severim hem stres için çok iyi geliyor hem de bir şeyler yapınca çok mutlu oluyorum elimde güzeldir söylemesi ayıp
afiyet olsun canımmmmbende gidip yapıcam kahve
ayyy gel alayım bebeğim
bu adamıın herşarkılarına hastasıyımm zaten yaaakızzzz çocukken bayılırdım bu adama ve şarkıya bağıra bağıra her yerde söylerdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?