- 25 Ağustos 2019
- 62.493
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.681
olcamm bebişimm eşim önce ben bi oluyim dediiEylulde ol ışte bebekim
canım naptıkları belli değil ki bir ara korona olanlara tek doz diyorlardı sonra onuda kaldırdılar yine iki doz dediler, korona olanlara 6 ay sonra aşı dediler sonra onu 3 aya düşürdüler, iki aşı arasını düşürdüler ama ben bekledim hemen olmadım ikinciyi.aayyy hadşşş hayırlısı olsunn bakalım ben ne zaman olacamm daha eşim olcak
biz nisanda korona olmuştuk 3 aya indirmişlerr aşı için bize
bu ay hakkımız çıktı
Olmazolmaz mı
mutfakta herşey var aldım ama ne görsem alasım geliyor ama
ahahahahahh inanır mısın annemler beni züccaciye ve çeyiz mağazalarına sokmuyor kendileri giriyor ben kapıda bekliyorum annem diyor nere koyacaksın alma artık
ne görsem alasım geliyor ya kız şimdi de Eki Görüntüle 2898743
bundan istiyorum
bende var tuhaflık ondan mı acaba
bende iş yapmayı seven eş istiyorumTesadüfmü olduama bu iyi bişey değil adamı tatilde evde göremiyorum mutlaka bi iş vardır
vallaha öyle ettilerr yaa dalga geçiyolarmış gibi yaptıkları bidecanım naptıkları belli değil ki bir ara korona olanlara tek doz diyorlardı sonra onuda kaldırdılar yine iki doz dediler, korona olanlara 6 ay sonra aşı dediler sonra onu 3 aya düşürdüler, iki aşı arasını düşürdüler ama ben bekledim hemen olmadım ikinciyi.
Oyy.kuzum benim, ben cevizli keki çok severim o yüzden sana öyle seslendim10 gün sonra beybi kızlarla tam konuşalım assosyal cevizli kek olsun istedi bakalım
Çevremdekiler de öyle diyorbende iş yapmayı seven eş istiyorum
Kuzum hayırlısı olsun, hiç bir fikrim yok. Ama hamileyken de aşı olan varolcamm bebişimm eşim önce ben bi oluyim dedii
onun işyerinde yapıyolar bide
ben anca hastanede olurr
ama aklımda deli sorularr
aşı olursam tedavim uzarmıı
ben iş yaparken o oturursa sıkıntı dürterim hemenÇevremdekiler de öyle diyor
İşte ben de bunlar hep tam tersiben iş yaparken o oturursa sıkıntı dürterim hemen
aynennnn oyüzden çok takılmıyorumm eşimde çok kızıyorKuzum hayırlısı olsun, hiç bir fikrim yok. Ama hamileyken de aşı olan var
Aynen canimcim şuan önce kendimizi korumamız gerekiyor hastalıktan, bitecek gibide değil zaten. Yasaklar gelir sonbaharaaynennnn oyüzden çok takılmıyorumm eşimde çok kızıyor
etrafta çok diyen varr kafamı karıştırmayın dedimm madem öyle zararlı dedim
niye hamileyken aşı oluyolar dedim madem kısır olcaz dedim
hamileykende birşey olurdu bebeğe dedim çok sinirlendim artık daha da birşey demiyolar
bu benim kararımm önce sağlığımız sonra bebek çünkü anne sağlıklıyken bebekte sağlıklı olur.
Sus tamamEki Görüntüle 2898796
Burada bi tane var ama açılmıyor
Öncesinde yok
Ama ben başka Bi şarkı hatırlıyorum ya
evett vakalar enson 25 tii sonumuz hayrolsunAynen canimcim şuan önce kendimizi korumamız gerekiyor hastalıktan, bitecek gibide değil zaten. Yasaklar gelir sonbahara
ayy allahımm direk aklıma geldiiBencede kudurun
ekimden sonra yine kısıtlamalar gelir memlekete gidenler bir dönsün hele o zaman görün vakalarıevett vakalar enson 25 tii sonumuz hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?