- 25 Ağustos 2019
- 62.493
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.701
vallahaa öyle olcakkk dahada yükselecekkekimden sonra yine kısıtlamalar gelir memlekete gidenler bir dönsün hele o zaman görün vakaları
Oh icim rahatladiİyi tamamal
Alirim hemen bölüsurum de
Ay bende bugün olucamGünaydın kızlarbugün aşı olucam heyecanlıyım
Ahh canım uzan bugün dinlen elleme hiçbir şeyağrılarım var biraz kuzumm hiç böyle iştahımda yok
Uzanıyorumm kuzum bir iki saati böyle ediyimAhh canım uzan bugün dinlen elleme hiçbir şey
Sonra da geçerdir canım inşallah. Benim hep sabaj başlar ağrısı öğlen 1 2 ye kadar aonra rahatlarımUzanıyorumm kuzum bir iki saati böyle ediyim
Benimde öylee bide 1 ay olmayıncaSonra da geçerdir canım inşallah. Benim hep sabaj başlar ağrısı öğlen 1 2 ye kadar aonra rahatlarım
Evet o yüzden de biraz zor lu geçer ama sabret canımBenimde öylee bide 1 ay olmayınca
Amann rahatladum zaten yaaEvet o yüzden de biraz zor lu geçer ama sabret canım
Oldunmu sonundaUzanıyorumm kuzum bir iki saati böyle ediyim
Oldum kuzum dün akşam bugün baya yoğunOldunmu sonunda
Olda yoğun ol bosverOldum kuzum dün akşam bugün baya yoğun
Üstüne bide ağrı ateş üşüme halsiz
Rahatlıyor tabi insan yaa olmayınca çok kötüAmann rahatladum zaten yaa
Regl olsan dert olmasan dertRahatlıyor tabi insan yaa olmayınca çok kötü
Yok bebişümm ara verdim bu sıcakta hic çekilmezz benim doktorum istanbulda bide ekim gibi başlıcam ara verdim hiç havamda değilim doktor işiOlda yoğun ol bosvertedavi ya baslıyomusum peki
Ben de her denememi Eylül ayında yaptım sırf sıcaklarda uğraşmiyim diye En doğrusunu yapmışsın canımYok bebişümm ara verdim bu sıcakta hic çekilmezz benim doktorum istanbulda bide ekim gibi başlıcam ara verdim hiç havamda değilim doktor işi
Olmazsan sebebi güzel olsunda olma. Hem öbürü olmayıp hem regl olmayınca çokkk sinir boZucuuRegl olsan dert olmasan dert
Evet periimm yaaa biz kadın olmaj çok zorOlmazsan sebebi güzel olsunda olma. Hem öbürü olmayıp hem regl olmayınca çokkk sinir boZucuu
Dimiii bende oyle dusundum baktım busıcakta çekilecek değillBen de her denememi Eylül ayında yaptım sırf sıcaklarda uğraşmiyim diye En doğrusunu yapmışsın canım
Çok güzel benceKızlar beğendiğim pike takımı bu bu bezler çok serin tutuyor
ooo tek davetiyede mi ben mi yanlış anladımNikahımı dügünde yaptık biz davetiye de nişan kına dügün ekledimmeraktan dolayı yer kalmadı çok kalabalıktı
tabiki efendim hemen
ahahah kurbişide etiketleseydinayy allahımm direk aklıma geldii
ahahahh kahve sevmez misinOh icim rahatladi
Alirim hemen bölüsurum de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?