- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz kardeşimle aynı binada oturuyoruzoyyşşş yerumm o ikizleriiii![]()
Sağol kuzum sanadaAfiyet olsunn canımm benim![]()
Ya biraz hamurlu olmuş çikosunu biraz fazlalaştırmam gerekirmişamaaaa tutmuş gibi gözüküyo kız hahahahaha senii gidi senii
pek birşeyle uğraşmıcam bugün hiç havamda değilim ama
makarna akçaabat köfte sigara böreği ortaya salata
Ay ne kadar güzelll hiç canın sıkılmazİkiz kardeşimle aynı binada oturuyoruzbi dip not eltiyiz
![]()
unu heptenmi kattın yavaş yavaş atıp yoğurucan aşkooYa biraz hamurlu olmuş çikosunu biraz fazlalaştırmam gerekirmiş
Uğraşmamış halinmi bu bee![]()
aaaa vallahamııı ayyy ne güzelll yaaaaİkiz kardeşimle aynı binada oturuyoruzbi dip not eltiyiz
![]()
Yavaş yavaş attım canım. Ama nişastada vardı tarifte baktım kalmamış çıkmak zor geldi onun yerine de un yaptımunu heptenmi kattın yavaş yavaş atıp yoğurucan aşkoo
Dün sabah oldum tam kocamla didileşecegim gün ama olmadıhelekii bennn yaaa sabah beri uzanıyorumm geçer dedim hala ağrıyoo bugün
ağrı günüm anlaşıldıı![]()
![]()
Oyy kuzu çok acıktım seni bile yerimGel yemek koyayım sosyalim sana![]()
ovvvvvvDün sabah oldum tam kocamla didileşecegim gün ama olmadı![]()
Ayy benim öyle kötü bir anım varDün sabah oldum tam kocamla didileşecegim gün ama olmadı![]()
Regl hemen geldi valla o beklemediovvvvvvkeşke sabaha beklemeseydinizz jahahahaha
![]()
Ye kuzu doyacaksın feda olayım sanaOyy kuzu çok acıktım seni bile yerim![]()
olsunnnn oldumu bari güzell beğendin mi öyleYavaş yavaş attım canım. Ama nişastada vardı tarifte baktım kalmamış çıkmak zor geldi onun yerine de un yaptım![]()
Ayy canumsun, nerde satılıyor bunlar bende alayimGel aşkım paketi vereyim![]()
vııışşşşşşş kabull etmediii hemen kustuuuRegl hemen geldi valla o beklemedi![]()
Regl öncesi dedim jantiyer giydim süslendim adam tövbeler olsun dediovvvvvvkeşke sabaha beklemeseydinizz jahahahaha
![]()