- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.860
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamıı tamda baştan çıkarıyordunkii geldiii ulaaa migimmmm ula migimmmmmmRegl öncesi dedim jantiyer giydim süslendim adam tövbeler olsun dedi![]()
Oyy hiç peyi yememistim, benimde ilk olur ne güzelYe kuzu doyacaksın feda olayım sana![]()
heeee hahahahah iyi iyiiYenir yenir kalmaz![]()
ooyyşşşşşşşş sosyalimmm seviyorum seniiiiiiiiiiiiiSenide kıtır kıtır yirimmm kiii![]()
![]()
Ben hep yapıyom adamı canı istemiyoadamıı tamda baştan çıkarıyordunkii geldiii ulaaa migimmmm ula migimmmmmm
adam demiştiir şindi lanett![]()
En çok beni beni bihterini dimiooyyşşşşşşşş sosyalimmm seviyorum seniiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Yaa bende seni yerümm ama sosyalimmOyy hiç peyi yememistim, benimde ilk olur ne güzel![]()
iyiii dedinn ders olduu ona heeehhhhhhhh vallahiiiiBen hep yapıyom adamı canı istemiyobende dedim bana bak regl olucam ne zaman bitecek deme dedim
![]()
Pişman olmazsın peyim, ballı peyimYaa bende seni yerümm ama sosyalimm![]()
hemdeeee nasuuuuuuulllllllllEn çok beni beni bihterini dimi![]()
![]()
![]()
Kaçıncı ders buiyiii dedinn ders olduu ona heeehhhhhhhh vallahiiii
vuuuuuuuuuu kaçıncı ders kız bu hahahahahaKaçıncı ders bu![]()
Öyle canım çok iyi oluyor her gün beraberiz çocuklarını beraber büyüttükAy ne kadar güzelll hiç canın sıkılmaz![]()
Yok canım eşimin abisi ile evli ikiz değilleraaaa vallahamııı ayyy ne güzelll yaaaa
kocanın kardeşidemi ikiz yoksaaaaaaa
Trendyol da var canım.Ayy canumsun, nerde satılıyor bunlar bende alayim![]()
eneeeeeeeeee ne güzel düşünülmüş böyle daaÖyle canım çok iyi oluyor her gün beraberiz çocuklarını beraber büyüttük
Yok canım eşimin abisi ile evli ikiz değiller![]()
Nasip işte eşimle ben sevgili olduğum dönemlerde hep beraber takılıyorduk abisi benim kardeşim falan onlarda sevgili olmuş meğer bizden önce evlendilereneeeeeeeeee ne güzel düşünülmüş böyle daa