- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.861
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.961
Maşallah çok iyi, birseyim yok bebegimŞimdi var dimikolun nasıl kolun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah çok iyi, birseyim yok bebegimŞimdi var dimikolun nasıl kolun
Biz anlaşıyoruz ama kayınvalideyle görüşmüyolaranlasabiliyor musunuz elticinle
![]()
Tobe bismillah allahım sen akıl fikir ver
Oh çok şükür darısı banaMaşallah çok iyi, birseyim yok bebegim![]()
Oyyy oyyy yasnazımm trt 1 de mahrem diye bi film film bile değill 15 temmuzun darbesini anlattı neler geçtiğinii annem o darbenin içinde kalmıştı kadını sabaha zor ettik eve bekledik çıkamadıkk kardeşim arkadaşındaydı allahtanNolduuu![]()
Ben kendim kesiyorum saçımı nicko
Canım benim geçti gitti üzülme daha. Bende babamla hastanedeydim anjuyo olmuştu hastanede kalıyoduk cok zorduOyyy oyyy yasnazımm trt 1 de mahrem diye bi film film bile değill 15 temmuzun darbesini anlattı neler geçtiğinii annem o darbenin içinde kalmıştı kadını sabaha zor ettik eve bekledik çıkamadıkk kardeşim arkadaşındaydı allahtan
Olsun ya anlasmak güzel benim hic aram yok mesela eltimle bu gidisle olmayacakta. Burnu havada cünküBiz anlaşıyoruz ama kayınvalideyle görüşmüyolar![]()
Dimiii helikipterler tepemizden geçiyorduu buneydi başımıza geldiiCanım benim geçti gitti üzülme daha. Bende babamla hastanedeydim anjuyo olmuştu hastanede kalıyoduk cok zorduAllah bidaha yaşatmasın
Deli 2 yokmu arttıranBen kendim kesiyorum saçımı nicko![]()
Hahaha napiyim kuaföre yaa yamalak yumalakk kesiyolarr mallarr bende kendim kesiyorum artık kırıklarinı işim oyduu daha ellere bırakmam saçımıDeli 2 yokmu arttıran![]()
Bizimkide sülaleden kimseyle görüşmez sadece bizle görüşür. Ama tuhaf kız konusurlen kırk kere düşünüyosun heran küsebilir yanlış anlayabilir diyeOlsun ya anlasmak güzel benim hic aram yok mesela eltimle bu gidisle olmayacakta. Burnu havada cünkü![]()
Aferriinnnnnnnn
Ahh gitti güzelim saçlarrr
Bunlarin hepsi kırık mı
Yürek yemiş bayanHahaha napiyim kuaföre yaa yamalak yumalakk kesiyolarr mallarr bende kendim kesiyorum artık kırıklarinı işim oyduu daha ellere bırakmam saçımı![]()
Bu nasıl kirik nicko
Her insan baska bi alem cok alingan demekkiBizimkide sülaleden kimseyle görüşmez sadece bizle görüşür. Ama tuhaf kız konusurlen kırk kere düşünüyosun heran küsebilir yanlış anlayabilir diye