Öyle tabi rengi cok begendim🥰 al bak benim uçlarda böyle turunculaşmaya başladı tabi
14685F2F-B402-4F57-9609-0DD82DF16D17.webp

Cokkkkk canli duruyorlar.hic yıpranma yok bence sende .

Sarilarin epeyde yogunmus .
Benimki gibi azıcık uçlarda değil sadece
Yok ben komple atmadım bende yoğun ombre var aktı ama sac uzadıkca😂 şubatta yaptırmıştım. Ben tesettürlüyüm ama saçlarım çok bakımlıdır övünmek gibi olmasın kuaför bile öyle demişti🙈 işlem görmüyo fön düzlestirici gibi ondan olabilir. Bide evde saçım toplu yada örtülü durmam hava alır hep

Yok ben komple atmadım bende yoğun ombre var aktı ama sac uzadıkca😂 şubatta yaptırmıştım. Ben tesettürlüyüm ama saçlarım çok bakımlıdır övünmek gibi olmasın kuaför bile öyle demişti🙈 işlem görmüyo fön düzlestirici gibi ondan olabilir. Bide evde saçım toplu yada örtülü durmam hava alır hep
Bence fon düzleştirici filan görmese de senin sacinin kalitesiyle alakalibi durum bence .

Ben ne kuruturum
Ne maşa ne başka şey ne düzleştirme.

Ama saçlarım hep zayıf ve hep kırık.
Hiç bı kere bu kızda bize napti sanki ,

İnsan olalım adam gibi düzgünce yaşayalım gıdelim dememiştir saclarim

Bence fon düzleştirici filan görmese de senin sacinin kalitesiyle alakalibi durum bence .

Ben ne kuruturum
Ne maşa ne başka şey ne düzleştirme.

Ama saçlarım hep zayıf ve hep kırık.
Hiç bı kere bu kızda bize napıyor sanki ,

adam gibi düzgünce yaşayalım gıdelim dememiştir saclarim
Ben lise dönemimde hep düzleştiriyodum ozamanlar kırıklarım coktu uçları mısır püskülü gibiydi. Ve uzamıyodu. Kapanınca bu işleride bırakınca sacım uzamaya basladı ama hala cok canlı değil cok ince telli seyrek saçlarım var. Yapıyla alakalı bencede

Back
X