- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.321
Bende de öyle büyuzden hiç kafein almam çarpıntı yapıyorBen Acta içsem tok da içsem çayı kahveyi kaçırınca çarpıntıdan ölüyorum
Benim zaten kafein almasam da çarpıntım olur. Günde iki tane kahve içemem mesela dört bardak çay içiyorsam bir fincan Kahveyle günü bitiririm yinede vücüduma fazla gelir
Canım inan benimse gün içindeki iki defa yoklar çarpıntı büyuzden doktor Cay sigara yumurta ve kahve kafein li herşeyi yasakladiBenim zaten kafein almasam da çarpıntım olur. Günde iki tane kahve içemem mesela dört bardak çay içiyorsam bir fincan Kahveyle günü bitiririm yinede vücüduma fazla gelir
Kuzuşumm kociş yolda yemek hazirlıyorumm
Saydığın hersey bende varCanım inan benimse gün içindeki iki defa yoklar çarpıntı büyuzden doktor Cay sigara yumurta ve kahve kafein li herşeyi yasakladi
Kuzz takuldumm ya ben alınganlık değill diki aen öyle anladınnNickini çok sevdiğimi soylemistimw.
Nickine laf etmedim
Joucan deyince bozuluyor bence solucan gbi oluyor dedim, alınganlık etmissin
Yok canum aramızda niye kavga çıksınKavga çıkacak
Ben asla alinmam bitanem, öyle ilişki yürür müKuzz takuldumm ya ben alınganlık değill diki aen öyle anladınnsen alındınmı simdi bana oyle dedim diye
Bende alınmadım takıldımm sadeceBen asla alinmam bitanem, öyle ilişki yürür mü
Ne kavga etcem sizin gbi ballarla düşman sevindirmeye miBende alınmadım takıldımm sadece
Ortada ne kavga ne birşey yok kimse yanlış anlamasın ❤
Aynenn öyleeeNe kavga etcem sizin gbi ballarla düşman sevindirmeye mibebekimsin
Espirik yapiyom beeee niye giziyonYok canum aramızda niye kavga çıksın
Ortada birsey yok ben takildım arkasındanda
Joumu dellendrmeyin bıçaklar vallahEspirik yapiyom beeee niye giziyon
Aman onun sınırı saman alevi gibi birşey olmaz alisdim ben ..gevgire döndük picaklar danJoumu dellendrmeyin bıçaklar vallah
ahahahahAman onun sınırı saman alevi gibi birşey olmaz alisdim ben ..gevgire döndük picaklar dan
izmirdeki abisi ve yiğenleri gelecekti öyle dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?