- 20 Eylül 2013
- 7.563
- 16.438
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.341
afiyet olsun canım
İyiyim çok şükür canım benimÇok şükür pericigim
Sen nasılsın bugün
Haböyle yollaaa gelll guzdurmayun benii zaten regl başuma vurduu eşimede saldırıyorummEspirik yapiyom beeee niye giziyon
Kuzmuyozzz pıcak var elimde kime saldırcam diye bakıyommNeler yapıyorsunyz kızlar kızmayın birbirinize kardeş kardeş geçininn
Ben öyle boş boş TV izliyorum canım senNeler yapıyorsunyz kızlar kızmayın birbirinize kardeş kardeş geçininn
Aman onun sınırı saman alevi gibi birşey olmaz alisdim ben ..gevgire döndük picaklar dan
Bırak o bıcağı hele kenara bir kaza çıkacakKuzmuyozzz pıcak var elimde kime saldırcam diye bakıyomm
Bende aynı senin gibi canımBen öyle boş boş TV izliyorum canım sen
Diş çekimi pazartesiye kaldı doktor aşı oldugım için riskli dedi yaptıramadıktam diyet yaparsınbende ikram bisküvi ile çaya bandırıp yiyorum şimdi
Yap hemen yoksa birikince daha kötü oluyorBırak o bıcağı hele kenara bir kaza çıkacak
Bende aynı senin gibi canımaslında bir dağ var ütü yapmam gereken ama elim gitmiyor
Bırak o bıcağı hele kenara bir kaza çıkacak
Bende aynı senin gibi canımaslında bir dağ var ütü yapmam gereken ama elim gitmiyor
Noldu kızzz
Benimde dünden yemeğin vardı ondan yemek derdim yok. Ütü masasını alayım tvnin karşısına da yapayım bariYap hemen yoksa birikince daha kötü oluyorBen de yemeği fırına verdim yine çıkamıyorum mutfaktan
Pıçağu bıraktummNoldu kızzz
Bende öyle yapıyorumBenimde dünden yemeğin vardı ondan yemek derdim yok. Ütü masasını alayım tvnin karşısına da yapayım bari
Hahahah vallaha yapuştu yavvAferin bırak şunu elinden artık yapıştı eline
Hahaha iyi oldu demi tamammAyy ii olduyemek yaptım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?