- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.116
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.541
Aman evinde oturIşkoliklerimm yaa bende bekarken çok çalışırdım evlendim çalışamadumm
anadolu yakasındayım joumCanum istanbulun neresinde oturuyorsun
joum şimdiki erkekler çalışan eş istiyorlar evlensemde çalışırım gibi geliyorIşkoliklerimm yaa bende bekarken çok çalışırdım evlendim çalışamadumm
Hahahaha ama ev iş bekliyor sonra ama kacgündür doğru düzgün yemek yaptığım yok tatil yorgunluğu hala üstümdee geldiğim gibi evi altı üstü temizledimm hep şimdi yemek yapmaya kolumu kaldıramıyorum nedenseAman evinde oturmis gibi balkona çık ayaklarına uzat kitabini al yanına kahve ohhhh
gel beraber olsunA
Afiyet olsun canumm ❤
aynen dimi ohhh misssAman evinde oturmis gibi balkona çık ayaklarına uzat kitabini al yanına kahve ohhhh
Bekarken bende istanbuldaydım kelebeğimmanadolu yakasındayım joum
Olsunn canumm❤gel beraber olsun
aynen dimi ohhh misss
Aman Ev işler hiç bitmez ki canım boşver azıcık balkona çık motivasyon yapHahahaha ama ev iş bekliyor sonra ama kacgündür doğru düzgün yemej yaptığım yok tatil yoegunluğu hala üstümdee geldiğim gibi evi altı üstü temizledimm hep şimdi yemek yaomaya kolumu kaldıramıyorum nedensesanki 3 tanr çocuğum var
Jou temizliğe taktıgel beraber olsun
aynen dimi ohhh misss
Aynenn temizle ertesi gun gene aynııAman Ev işler hiç bitmez ki canım boşver azıcık balkona çık motivasyon yap
Bugün mükemmel bir günüm olacak de
Bak benim ev de çok pislendi temizle yine yap temizle yap yap nereye kadar
havalardan ya insanın elini kolunu kaldırası gelmiyorHahahaha ama ev iş bekliyor sonra ama kacgündür doğru düzgün yemej yaptığım yok tatil yoegunluğu hala üstümdee geldiğim gibi evi altı üstü temizledimm hep şimdi yemek yaomaya kolumu kaldıramıyorum nedensesanki 3 tanr çocuğum var
Burası güneşli keşke yağsaAynenn temizle ertesi gun gene aynıı
Neseki kocam işe başlamadan onada temizliğekoymuştumbugün hava kapalı gibi güneş yok yağmur yağcak dendi ama bakalım inşaallahh yağarr
Sen neresunnnBurası güneşli keşke yağsa
Sabah kapalıydı hava
Bu yaz zaten beni mahvettiii yahavalardan ya insanın elini kolunu kaldırası gelmiyor
Ulaaann hahahahEski kaynananın yeri
yinede uzak değilsin istanbula alışabildin mi yalnızlığa canın sıkılmıyor mu gerçi akrabaların uzakta olanı makulBekarken bende istanbuldaydım kelebeğimm
Anadolu yakasınd aoturuyordum bende evlendim çerkezköye yerleştimmne eşimin ailesi burda ne ben ikimizin akrabamız yok
Alıştımm ilk zamanlar kocama çok sarıyordum sıkılıyordum çünkü hiç kimse yok istanbula gidelim orda bulalım iş bende çalışırım dedim ama istemedii ne güzell dedi bak kafanı dinliyosun rahat rahat evde geçiniyorsun dedi çarşılara çıkardı öğrendiim bikere gosterdimi hemen öğrenirim nese sonra bak 4 cü senedeyizz çok aliştımm ben zaten evlendim 1 hafta sonra alışmaya başladım eşimin desteğiyle iyikide dedim burdayız baktım buranın geçimi daha kolay istediğimizi yiyip içiyoruzz yepyeni yeni site ev 900 lirayla başlamıştı burası kira sonra alıştım artık emekli olana kadar buradayızz hem fabrikada çalışıyor eşim avantajıda iyi gidiyoruz zaten istanbula araba olduğu için aramızda 2 saat var anneme ama kaynanama 1 saatyinede uzak değilsin istanbula alışabildin mi yalnızlığa canın sıkılmıyor mu gerçi akrabaların uzakta olanı makul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?