Aman evinde otur mis gibi balkona çık ayaklarına uzat kitabini al yanına kahve ohhhh
Hahahaha ama ev iş bekliyor sonra ama kacgündür doğru düzgün yemek yaptığım yok tatil yorgunluğu hala üstümdee geldiğim gibi evi altı üstü temizledimm hep şimdi yemek yapmaya kolumu kaldıramıyorum nedense sanki 3 tane çocuğum var

Aman Ev işler hiç bitmez ki canım boşver azıcık balkona çık motivasyon yap
Bugün mükemmel bir günüm olacak de
Bak benim ev de çok pislendi temizle yine yap temizle yap yap nereye kadar

Reactions: Jou
Aman Ev işler hiç bitmez ki canım boşver azıcık balkona çık motivasyon yap
Bugün mükemmel bir günüm olacak de
Bak benim ev de çok pislendi temizle yine yap temizle yap yap nereye kadar
Aynenn temizle ertesi gun gene aynıı
Neseki kocam işe başlamadan onada temizliğekoymuştum bugün hava kapalı gibi güneş yok yağmur yağcak dendi ama bakalım inşaallahh yağarr

havalardan ya insanın elini kolunu kaldırası gelmiyor

Bekarken bende istanbuldaydım kelebeğimm
Anadolu yakasınd aoturuyordum bende evlendim çerkezköye yerleştimm ne eşimin ailesi burda ne ben ikimizin akrabamız yok
yinede uzak değilsin istanbula alışabildin mi yalnızlığa canın sıkılmıyor mu gerçi akrabaların uzakta olanı makul

yinede uzak değilsin istanbula alışabildin mi yalnızlığa canın sıkılmıyor mu gerçi akrabaların uzakta olanı makul
Alıştımm ilk zamanlar kocama çok sarıyordum sıkılıyordum çünkü hiç kimse yok istanbula gidelim orda bulalım iş bende çalışırım dedim ama istemedii ne güzell dedi bak kafanı dinliyosun rahat rahat evde geçiniyorsun dedi çarşılara çıkardı öğrendiim bikere gosterdimi hemen öğrenirim nese sonra bak 4 cü senedeyizz çok aliştımm ben zaten evlendim 1 hafta sonra alışmaya başladım eşimin desteğiyle iyikide dedim burdayız baktım buranın geçimi daha kolay istediğimizi yiyip içiyoruzz yepyeni yeni site ev 900 lirayla başlamıştı burası kira sonra alıştım artık emekli olana kadar buradayızz hem fabrikada çalışıyor eşim avantajıda iyi gidiyoruz zaten istanbula araba olduğu için aramızda 2 saat var anneme ama kaynanama 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…