- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.501
Aynı benim gibi bol bol nas Felak oku kendine üfle, suya oku hatta duşa gir çıkmadan başından aşağı sirkeli su dök çok iyi geliyor
Canım göz bu kimin ne niyetle baktığını bilemiyorsun
Canim nazar oldugunda okuduğunda rahatlarsın. Biz gökyüzüne bakarız ferahlamak icin. 1 saat içinde bıçak gibi kesilir. Hatta bizim büyüklerimiz bıçakla okurlar hemen geçsin diye. Tansiyonunu kontrol ettin mi hic o gerginlikten tansiyonunu oynatıyor bence. Bende öyle oluyor cunku.
Bilemedim kuzum ya. Rabbim feraha çıkarsın inşallah
Valla normal dururken menekşeye okuduktan sonra çok fena oldum. Eşim diyo Noldu. Çok fenaydı ya inanıyorum bende
Aynen canım geçen bi daha okudum bak onda böyle olmamıştım
Geçmiş olsun canım bende dua okuyorum duanın koruduğuna inandiriyorum kendimi yoksa tahtalı köye giderdim
Canım kızlar Biriciklerim hepınıze cok tesekkur ederımMeneksem sende kendine bol bol oku, suya felak nas oku içgeçmiş olsun
Aman Allah korusun onun enerjisi benden beterAynen kuzu enerjiler karışır. Tekrar göm sıfırla bence
Henuz olmadı mavım yaCanım etkisi var mı kolyenin
Salla beni ninni yap banaaSen küçüksun ben sallayayım seni minnak
Benum bakuşlarumm haaaBakışa bak bakışa
Nazar canım, allah korusunCanım kızlar Biriciklerim hepınıze cok tesekkur ederımokudum suya bol bol saolsun pina, annesi çatlak okudular gercekten en azından gözümdeki o ağırlık zonklama gectı esne esne bi hal olduk Allah hepınızden razı olsun
Ammaaaaaannn uzak durAman Allah korusun onun enerjisi benden beter
Oy çenin ağzın mı var,oy çenin burnun mu var ,guduuuuuuuuwwwwwSalla beni ninni yap banaa
Oy çenin ağzın mı var,oy çenin burnun mu var ,guduuuuuuuuwwwww
Pamuk pamuk
Benimkii uyudu sabah işi gücü varMincik mincik ettiniz kocisleriniz kızacak
Aaa iyi bekle birazDiş çekimi pazartesiye kaldı doktor aşı oldugım için riskli dedi yaptıramadık
Totomda pirelee uçuyordu bu saatte wrkeknden uyudum
Günaydın canımGünaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?