- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.901
canım adet öncesi sendromu var kimden ne çıkarsam diye düşüyorum şu pıçağıı bana versenizeovvv kimduuuu
oo spor mu yapıyorsunSpora baslicam çok ihtiyacım var iyi geldi canım saolkihhhhhhhhh
yavv yeter da vermemmm periden alamadım zaten ona yanıyorum yaaacanım adet öncesi sendromu var kimden ne çıkarsam diye düşüyorum şu pıçağıı bana versenize
Evet canım Leslie yapıyorum kalka bilirsem yerimden yapicamoo spor mu yapıyorsun
Bıçak gitligimi var giiii git al mutfaktan
olmazz o benim için çok özeldii burda bu topikteeBıçak gitligimi var giiii git al mutfaktan
kız dur elini kana bulama gel bakim sohbet edelimcanım adet öncesi sendromu var kimden ne çıkarsam diye düşüyorum şu pıçağıı bana versenize
Etiket manyağı yaptın kızı bekle o zaman alirsun gelinceolmazz o benim için çok özeldii burda bu topiktee
alll şu kelebeği tepemdenn bana benxiycek sonrakız dur elini kana bulama gel bakim sohbet edelim
vallahaa şaşurulacakkEtiket manyağı yaptın kızı bekle o zaman alirsun gelince
Ben gidiyore kızı banyo yaptırcam, spor yapcan ev dandini çok işim var özleyin beni anacimvallahaa şaşurulacakk
kızlar bir sezen aksuda benden gelsin size
Jou Minnosprenses Kahve __Kokusu @Yasnaz Wilma11 Morrmeneksee ASSOSyal
tamam bebişümm bende birazdan giderumm işlerim durayyyBen gidiyore kızı banyo yaptırcam, spor yapcan ev dandini çok işim var özleyin beni anacim
Ben bunu ebru Polattan ne dınlerdım bekızlar bir sezen aksuda benden gelsin size
Jou Minnosprenses Kahve __Kokusu @Yasnaz Wilma11 Morrmeneksee ASSOSyal
ben hala kalakamadummmm sen gittin geldi ne yaptında geç geldinBosaltıyım severim ben
Bende öyle olurum inşallahhcanım ben iki dozda oldum çok şükür kol ağrısı oldu sadece geçti gitti rahat ol
joum aşk olsunalll şu kelebeği tepemdenn bana benxiycek sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?