- 25 Ağustos 2019
- 62.509
- 120.033
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.941
bilmiyorumm sen kimsun dedimm şaşırdım emojisini atıp gittiiKimdir o instagrama birşey çıktı diyeennn
Aaaaa yenimi üye olmuş birde hiç mesajı yoknbilmiyorumm sen kimsun dedimm şaşırdım emojisini atıp gittii
gerçi 1 aylık kuzu ama daha yeni msjı olduAaaaa yenimi üye olmuş birde hiç mesajı yokn
Allah allahhhhgerçi 1 aylık kuzu ama daha yeni msjı oldu
Kimdir o instagrama birşey çıktı diyeennn
Yeni gizemli üye vakası mıbilmiyorumm sen kimsun dedimm şaşırdım emojisini atıp gittii
evetttt varusaYeni gizemli üye vakası mı
o bombayı atan çoookkk perooooBombayı attı gitti
Ay görmemişim ben bu mesajını sosyalim afedersinEvet kuzum ben çok faydasını gördüm, bu yaz takmamistim yine toprakladim taktımdoğal taş ve taki satan yerlerde oluyor bebeğim, ben kucukkuyudan bir yerden almıştım internette de bulursun
Nerde çıktıBolca instagram storysi çıktı
Tasın enerjisi için tasi bir gece toprağa gömüp bekletiyorum perim, sonra akan suyun altında yıkayıp takıyorsunAy görmemişim ben bu mesajını sosyalim afedersin
Topraklamaj nasıl oluyor.
Ay taşı kolyesi diyemi geçiyor bende bakıyım alcam
Sen kimsinNerde çıktıkim çıkardı kimi çıkardı niye çıkardı
Neler oliiy
Aaaa bak öyle şey bilmiyordum internette satılanlar güvenilirmi acaba ordan alsamTasın enerjisi için tasi bir gece toprağa gömüp bekletiyorum perim, sonra akan suyun altında yıkayıp takıyorsun
Melekimm severim haakızlar bir sezen aksuda benden gelsin size
Jou Minnosprenses @Kahve __Kokusu @Yasnaz @Migim Morrmeneksee ASSOSyal
Sertifika var mı kontrol et,birde dediğim yere bak gümüş ve taş evi perimSen kimsinvarusa bir de helee
Aaaa bak öyle şey bilmiyordum internette satılanlar güvenilirmi acaba ordan alsam
menekşeye sorr onun aldığı bi instagramda varSen kimsinvarusa bir de helee
Aaaa bak öyle şey bilmiyordum internette satılanlar güvenilirmi acaba ordan alsam
Umut taşSen kimsinvarusa bir de helee
Sertifika var mı kontrol et,birde dediğim yere bak gümüş ve taş evi perim
Tamam bitanem bir oralara bakayım çok teşekkürlerUmut taş
Menekşeemm nereden alıyorsunmenekşeye sorr onun aldığı bi instagramda varMorrmeneksee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?