- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.959
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.981
soracak nezakette birimi bilmiyorum gelir belki yineKeşke rızamız var mı diye sorsaymıs ılk...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soracak nezakette birimi bilmiyorum gelir belki yineKeşke rızamız var mı diye sorsaymıs ılk...
ben direkk alamazsunn derimm benim özel fincanlarım onlarrrsoracak nezakette birimi bilmiyorum gelir belki yine
alma desen alamayacak sanki haberimiz olmaz alsa daben direkk alamazsunn derimm benim özel fincanlarım onlarrr![]()
ayyy evett almadım dese nerden bilcem almadığınıııalma desen alamayacak sanki haberimiz olmaz alsa da![]()
soğuk su içelim alır mısınayyy evett almadım dese nerden bilcem almadığınııı![]()
alırımm beybiimm şuanda hakkatt boğazıum kurumuştusoğuk su içelim alır mısın![]()
yada hazırlamak zor geldifincanlarımızı beğendi demek![]()
kız seni ısırırım benalırımm beybiimm şuanda hakkatt boğazıum kurumuştu
canumm benimm ballı kaymağummm![]()
aaa evet 2 şık arasında kaldıyada hazırlamak zor geldi![]()
5 dk lık kendisi yapıp çekemiyorsaa vayy halinee yaniiiyada hazırlamak zor geldi![]()
Pammık gibi olursun bulutların üzerinde geziyorsunHadi bakalım faydasını görürseniz bende alayımçok agresifim beni sakinleştirir mi
acaba gücü yeter mi
![]()
Benimde alamaz fincanlarımmhepsi marka ve pahalı ürünler sadece bana aitben direkk alamazsunn derimm benim özel fincanlarım onlarrr![]()
Şimdi duzeldin miKuzucukklarımm dün gözleriim çok ağrıdı çok baktım telefona sabahtan berii bide laptopa eşimde surekli elinde telefon diye azar işittim başımda ağrıyodu zaten oyuzden bianda gitmiş olabilirimm zaten11 bucuk mu neydi uyudum sizleri seviyorumm❤❤
Eminimçok güzel olmuştur aşkım sen yaparsında olmaz mıIçeruk tabiikii
Limonatalı karpuz yapıyorum bakalum nasul olcekk![]()
kızları aldığı yerden alıp dene istersen bende alacağımkızlar bu ay taşından bende istiyorum nereden aldınız
bu saatte kadar nerdeydin mevoşşşEminimçok güzel olmuştur aşkım sen yaparsında olmaz mı![]()
Neyi deniyorsunuzkızları aldığı yerden alıp dene istersen bende alacağım
Afiyet bal şeker olsun minnoşumSizler uhurken ben kahveye geçtim
@ASSOSyalBlueBerry4268 @Catlak-kurabiye @coconatt
bebeklinick @Morrmeneksee @dut agaci @Migim @Yasnaz @Kahve __Kokusu @MssPARE
Jou