sıcaktı canım tül kıpırdamadı resmen
Ya oda kapı kapalı durunca camdan cama ceyran esmeyince maalesef öyle oluyor sen çok iyi anliyorumm kaynanamda bir gram esmezdii sabaha ter su içinde uyanırdık eve geldik kendimize geldik benim evin yatak odası guneş çok almıyo öyle serin oluyorki çok güzel uyutuyo bizii yaa oyüzden ceyran alması lazum bizimde ceyran alıyo kapılar açık

günaydın balım , eee tabi kötü bir konu okuyup uyuynca normal
Hangi konuyu okumuşum kızz unuttum
Hahahahaha ne gördün ne gördün
Kız kahvaltı hazırlıcam eşimin ailesi akrabaları var. Atlıyorum size kahvaltı hazırlıyım diye. Allahım birtürlü gazırlayamıyorum patates kızartcam. Yok bütün bütün atıyorum patatesleri yağa sonra geri alıyorum doğruyorum. Sonra yakmışım evin üstünden dumanlar çıkıyor oatates matates kalmamış. İnsanlar arıyor bu duman ne bilmemne diye. Sonra eşimin amcası geliyor sen napıyorsun hani kahvaltı nerde diyor. Bende kızıyorum bırakıyorum herşeyi terk ediyorum. Giderkende yolda gören herkes hani boşanıyormuşuz gibi konuşuyor. Biriside arkamdan takip ediyor ama kim bilniyorum. Lapa lapa kar yağıyor ben dağ taş yürüyorum

kıçın açıkta kalmış balım sakin ol

cadenin durumu okudun en son

Vuuuu kuzzz hahaahah neler görmuşsün öyle aboovvv bilinçaltına girmiştir o sill gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…