- 18 Kasım 2020
- 20.777
- 49.986
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.421
biz fakirler buruşmaya mahkumuzAjda Pekkan estetikle genç
Sınıf arkadaşı varmış onun baya yaşlıNebahat çehre de var para var bakım var normal
Benimde hala dışarda seksek oynayan ip atlayan papatyalar dan taç yapan bir haydiBenim icimde de cocuk var naaabeeer
Ooyyş en sevduğum şarkı yaaa temizlik yaparken mutlaka açarumm bunu yiihhhuuuuubencede hadi oymayak
Her dogum günümde luna parka gidip dönme dolaba bindim esimle birkaç yıldırahahahahahahahah gülelim azcık
Ooyyş en sevduğum şarkı yaaa temizlik yaparken mutlaka açarumm bunu yiihhhuuuuu
ooyyş başum döndüü
Kalp can veriyom sana o zamanBenimde hala dışarda seksek oynayan ip atlayan papatyalar dan taç yapan bir haydi
benim yükseklik korkum varHer dogum günümde luna parka gidip dönme dolaba bindim esimle birkaç yıldır
Binmiyor musun luna parkta yüksek oyuncaklarabenim yükseklik korkum var
sıcaktı canım tül kıpırdamadı resmenOkadar sıcakmiydi canum benum ya
böyle dedin ya kesin bir şey çıkarbombeyim bu gün bozan olmazsa
yok asla ölürüm orada ben 2.kattan aşşağı zor bakarımBinmiyor musun luna parkta yüksek oyuncaklara
Ya oda kapı kapalı durunca camdan cama ceyran esmeyince maalesef öyle oluyor sen çok iyi anliyorumm kaynanamda bir gram esmezdii sabaha ter su içinde uyanırdık eve geldik kendimize geldik benim evin yatak odası guneş çok almıyo öyle serin oluyorki çok güzel uyutuyo bizii yaa oyüzden ceyran alması lazum bizimde ceyran alıyo kapılar açıksıcaktı canım tül kıpırdamadı resmen
eee tabi mutlaka çıkarböyle dedin ya kesin bir şey çıkar
Hangi konuyu okumuşum kızz unuttumgünaydın balım , eee tabi kötü bir konu okuyup uyuynca normal
Kız kahvaltı hazırlıcam eşimin ailesi akrabaları var. Atlıyorum size kahvaltı hazırlıyım diye. Allahım birtürlü gazırlayamıyorum patates kızartcam. Yok bütün bütün atıyorum patatesleri yağa sonra geri alıyorum doğruyorum. Sonra yakmışım evin üstünden dumanlar çıkıyor oatates matates kalmamış. İnsanlar arıyor bu duman ne bilmemne diye. Sonra eşimin amcası geliyor sen napıyorsun hani kahvaltı nerde diyor. Bende kızıyorum bırakıyorum herşeyi terk ediyorum. Giderkende yolda gören herkes hani boşanıyormuşuz gibi konuşuyor. Biriside arkamdan takip ediyor ama kim bilniyorum. Lapa lapa kar yağıyor ben dağ taş yürüyorumHahahahaha ne gördün ne gördün
kıçın açıkta kalmış balım sakin olHangi konuyu okumuşum kızz unuttum
Kız kahvaltı hazırlıcam eşimin ailesi akrabaları var. Atlıyorum size kahvaltı hazırlıyım diye. Allahım birtürlü gazırlayamıyorum patates kızartcam. Yok bütün bütün atıyorum patatesleri yağa sonra geri alıyorum doğruyorum. Sonra yakmışım evin üstünden dumanlar çıkıyor oatates matates kalmamış. İnsanlar arıyor bu duman ne bilmemne diye. Sonra eşimin amcası geliyor sen napıyorsun hani kahvaltı nerde diyor. Bende kızıyorum bırakıyorum herşeyi terk ediyorum. Giderkende yolda gören herkes hani boşanıyormuşuz gibi konuşuyor. Biriside arkamdan takip ediyor ama kim bilniyorum. Lapa lapa kar yağıyor ben dağ taş yürüyorum
Bende gondolu severim bide rangerHer dogum günümde luna parka gidip dönme dolaba bindim esimle birkaç yıldır
Vuuuu kuzzz hahaahah neler görmuşsün öyle aboovvv bilinçaltına girmiştir o sill gitsinHangi konuyu okumuşum kızz unuttum
Kız kahvaltı hazırlıcam eşimin ailesi akrabaları var. Atlıyorum size kahvaltı hazırlıyım diye. Allahım birtürlü gazırlayamıyorum patates kızartcam. Yok bütün bütün atıyorum patatesleri yağa sonra geri alıyorum doğruyorum. Sonra yakmışım evin üstünden dumanlar çıkıyor oatates matates kalmamış. İnsanlar arıyor bu duman ne bilmemne diye. Sonra eşimin amcası geliyor sen napıyorsun hani kahvaltı nerde diyor. Bende kızıyorum bırakıyorum herşeyi terk ediyorum. Giderkende yolda gören herkes hani boşanıyormuşuz gibi konuşuyor. Biriside arkamdan takip ediyor ama kim bilniyorum. Lapa lapa kar yağıyor ben dağ taş yürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?