- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.461
Yapturacağum bebişummmevet canım sende yaptır
Ay olabilir içime işledi galibakıçın açıkta kalmış balım sakin ol
cadenin durumu okudun en son
yalnız kalma bize katıl
Dahaaa ben ikna olmadım olmammmHahahaha gidiyommm kahvemm yaaa heran olabilirimm ben sende oll bitirelumm işi ikimizde olalumm
Nasıl bir bilinçaltım varsa. Bazı eönemler çok yoğun rüyalar görüyorum. Regl olcağım zqmanlar. Yine omu geliyor nedirVuuuu kuzzz hahaahah neler görmuşsün öyle aboovvv bilinçaltına girmiştir o sill gitsin
Aha niye kuzzzzDahaaa ben ikna olmadım olmammm
Bende çok karışık rüyalar görüyorumm ruyaları iyi bilirimm hatta yorumlamayıNasıl bir bilinçaltım varsa. Bazı eönemler çok yoğun rüyalar görüyorum. Regl olcağım zqmanlar. Yine omu geliyor nedir
benimde öyle regl yaklaşınca öyle rüyalar görüyorumNasıl bir bilinçaltım varsa. Bazı eönemler çok yoğun rüyalar görüyorum. Regl olcağım zqmanlar. Yine omu geliyor nedir
olmayan için kısıtlamalar gelicekmiş diye duydum doğrumuuKocişte aşı olcak bugün aklum onda kalduuu
Bende bikaçgüne heran olabilirim aşı
Bende varım kahvemm bende olmadım dahaBir sen bir ben vardık sende mi gidiyon
Yapturacağum bebişummm
aynen canımAy olabilir içime işledi galiba
Ay çok saçma değilmi yaa koca gece beynim yorgun uyanıyorbenimde öyle regl yaklaşınca öyle rüyalar görüyorum
Kafam koparacak gibi olmuştu ilk bindiğimde ay kötüydü sonra alıştımDünyaya tersten bakınca gelde bağırma
Evett kuzumm cafeler lokantalar avmlere girmek yasaklancak hepp herşeye hemdeeolmayan için kısıtlamalar gelicekmiş diye duydum doğrumuu
Bende varım kahvemm bende olmadım daha
Dün daha cumhur başkanına sordular yanıtsız bıraktı şehir efsanesi o söylemler canımolmayan için kısıtlamalar gelicekmiş diye duydum doğrumuu
Bende varım kahvemm bende olmadım daha
Evet aşı olmayana gelecekmiş o yüzden aşı oldum bendeEvett kuzumm cafeler lokantalar avmlere girmek yasaklancak hepp herşeye hemdee
aynen bir de öyle karışık ve saçma oluyorlar ki bir anlam veremiyorsunAy çok saçma değilmi yaa koca gece beynim yorgun uyanıyor
şuanlık öylede turizm sezonu bitince getirebilir yasaklarıDün daha cumhur başkanına sordular yanıtsız bıraktı şehir efsanesi o söylemler canım
Afganistanlılara geri göndereceklermiş gelmiş Antalya’ya bayrağı diktilerDün daha cumhur başkanına sordular yanıtsız bıraktı şehir efsanesi o söylemler canım
isteğe bağlı zorunlu yapacaklar belli bir şey Allah sonumuzu hayır etsinEvett kuzumm cafeler lokantalar avmlere girmek yasaklancak hepp herşeye hemdee
hadi inşaAllah yaAfganistanlılara geri göndereceklermiş gelmiş Antalya’ya bayrağı diktilersuriyelileri de göndereceklermiş artık ülkesine dönsün onlara yer yok
Allah allah ya dün öyle dediler bizde son dakikaya kadar bekliyoruzEvett kuzumm cafeler lokantalar avmlere girmek yasaklancak hepp herşeye hemdee
Aa öyleymiymiş o zaman daha duralımDün daha cumhur başkanına sordular yanıtsız bıraktı şehir efsanesi o söylemler canım
Hayır olsun diyelim ama bazısı geröekten saçma oluyor dediğin gibiaynen bir de öyle karışık ve saçma oluyorlar ki bir anlam veremiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?