- 13 Ağustos 2021
- 501
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.541
Teşekkür ederim. Hoşbuldum :) tekrardan burda olmak çok güzelYaa çok sevindim adınıza ALLAH bağışlasın
Hosgeldıniz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Hoşbuldum :) tekrardan burda olmak çok güzelYaa çok sevindim adınıza ALLAH bağışlasın
Hosgeldıniz..
Hoşgeldiniz. Maşallah evladınızın güzel ömürleri olsunMerhabalarrr. Ben Kadınlar kulubunun çok eski bir uyesiyim. Kk ile tanışma seruvenim, hamile kalma cabalarimla ve araştırmalarımla başlamıştı. Tam 8 yil geçmiş üstünden:) şimdi 5 yaşında minnak bi oğlum var. Sitemizi çok özlemişim. Buradaki dertlesmeleri kadin dayanismalqrini.. eski üyeliğimi alamadim ama. O üzdü bi nebze beni
eski nickinize bakıyim dedimde bulunmadı isminiz :)Bebem-1221 di :) sizde mi eski üyesiniz. Ben o zamanlar inanilmaz aktiftim hatta pro üyeydim. O tarihlerde vardiysaniz hatırlarsınız
Hoşbuldum. Çok teşekkür ederim:)Hoşgeldiniz. Maşallah evladınızın güzel ömürleri olsun![]()
Ben cihaz kullanıyom sen kulaklıgı takıyonAy dikkat et bebeğimm tvyi falan kapat Allah korusun
Kız ben düğünden önce takardım kulaklığı odada düğün varmış gibi bir oynar zıplardımhem alıştırma olsun hem kilo verwyiö diye yap sende öyle
![]()
Bende eski uyeligimle girmeye calistim da sanırım uyelik iptal olmus. Uzun zamandir girmiyodum çünkü. Neredeyse 5 yil :)))eski nickinize bakıyim dedimde bulunmadı isminiz :)
o tarihte yoktum tabii 2019 da geldim ben
Çok zararlı aslında kulaklıklar ama o ara işte yapıyordum artık bıraktımBen cihaz kullanıyom sen kulaklıgı takıyon
Düğünleri sessizce alırım kendimi yine de ses geliyor az duyuyom![]()
proysanız zaten 1 sene hiç girmeseniz siliniyormuş öyle hatırlıyorummBende eski uyeligimle girmeye calistim da sanırım uyelik iptal olmus. Uzun zamandir girmiyodum çünkü. Neredeyse 5 yil :)))
Sanırım öyle. Sağlık olsun. Asıl önemli olan sohbet muhabbet. Bizde bu nickle devam ederiz :) kullanıcı ayni kullanici nede olsaproysanız zaten 1 sene hiç girmeseniz siliniyormuş öyle hatırlıyorumm
hayırlısı olsun kahve içmeyede bekleriz burda :)Sanırım öyle. Sağlık olsun. Asıl önemli olan sohbet muhabbet. Bizde bu nickle devam ederiz :) kullanıcı ayni kullanici nede olsa
Uyeligimin ilk gününde böyle sıcak karsilanmak mutlu etti beni :) çok teşekkür ederim.hayırlısı olsun kahve içmeyede bekleriz burda :)
Önyargılı davranmamak gerekir oyüzdenUyeligimin ilk gününde böyle sıcak karsilanmak mutlu etti beni :) çok teşekkür ederim.
Kuzum allah korusunsosyalim burasıı ço kacayip şeyler oluyor bazenn geçen 2 ay önce kıyamet koptu şimşek çakışımı desem evin sallayışımı desem evimin önüne elektrik direğine yıldırımmı düştü desem yanii
aminn bitanemm allahtan herbirşey olduğunda tek değildim depreme ben istanbulda çok hissetmezdimKuzum allah korusun![]()
Allah yardımcımız olsun bitanemaminn bitanemm allahtan herbirşey olduğunda tek değildim depreme ben istanbulda çok hissetmezdim
evlendim evleneli depremle yaşıyorum sanki burda
hepte eşim evdeydi allahtan
seni yerriiimmmmmAllah yardımcımız olsun bitanem![]()
nasulsun bugünPammıkkiiiiiiiiimmmmmm![]()
![]()
Bugunumuze şükür balım iyilik sağlık, sen nasılsın canimcim pıtırcığımnasulsun bugün![]()