Bugunumuze şükür balım iyilik sağlık, sen nasılsın canimcim pıtırcığım🤩😍🤗
pek enerjim yok bugün
sabahtan belliydi üstümde
durduk yere ağlıyorumm birşeyi hala heyecanı yaşayamadıım
bugidişlee 3 5 sene daha olmaz bebekk mevsim bile tetikliyor herşeyi
okadar yoruldumkii hiç biryere gitmek istemiyorum
evimden çıkmak hele hiç istemiyorumm kimsenin evine gidip kalmak bile istemiyorum artık
bilmiyorumm bugün bi tuğafım

Cuma kahvemi içeyim 😍 88F74302-CF07-4C02-A94C-FDEA6824DEA0.webp

pek enerjim yok bugün
evimden çıkmak hele hiç istemiyorumm kimsenin evine gidip kalmak bile istemiyorum artık
Hep güclü olamayız canım. Böyle anlarımız olucak illaki oluyor. Hiç gocunma ağlamaktan ağla rahatla sonra yine hiçbir şey yokmuş gibi devam ederiz ❤️🤗

pek enerjim yok bugün
Kuzum yaa deme öyle şeyler. Hepimiz insanız ve belirli sınavlardan geçiyoruz. Bu da bizim sınavımız, daha çok gençsin. Allah sabredenlerin yanındadır. Geçikiyorsa guzellesiyordur. Her şeyde bir hayır vardır. Allah bizi bizden daha iyi tanıyor. Bak ezan okundu aç ellerini, içindekilerini anlat. Bizi isitende, istediğimizi verecek olanda o. Bu günlerde gecer. Sonra başka sınavlarımız gelir.bu dünya böyle, bu kadar işte. Yalnız değilsin. Hepimizin türlü türlü sıkıntıları var. Allah önce sağlık versin, dermansız dert vermesin. Takdir ondan🙏 senin yanindayiz ve seni çok seviyoruz pamuğum 🤗🍒💋

istanbulda kuzu annemin orda zaten de
kınayla düğün arası 1 hafta var bide ya ben kalamamki okadar babannemde
annem köyde zaten kınaya gitmesem olurmu olmaz
vallahii bunu düşünüp düşünüp duruyorum hep
canım kalacak yerin yoksa sadece düğüne katıl bence
Ay dikkat et bebeğimm tvyi falan kapat Allah korusun 😔😔

Kız ben düğünden önce takardım kulaklığı odada düğün varmış gibi bir oynar zıplardım 😂😂😂 hem alıştırma olsun hem kilo verwyiö diye yap sende öyle 😂😂😂
annem deli misin der 🤣🤣🤣
Merhabalarrr. Ben Kadınlar kulubunun çok eski bir uyesiyim. Kk ile tanışma seruvenim, hamile kalma cabalarimla ve araştırmalarımla başlamıştı. Tam 8 yil geçmiş üstünden:) şimdi 5 yaşında minnak bi oğlum var. Sitemizi çok özlemişim. Buradaki dertlesmeleri kadin dayanismalqrini.. eski üyeliğimi alamadim ama. O üzdü bi nebze beni
hoşgeldiniz 🤗
pek enerjim yok bugün
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa joum hayırrrrr ben alışık değilim bu haline çabuk toparla kendini 🥰🥰
afiyet olsun balımm bende öğleden sonra 2.ile katırılm sana

annem deli misin der 🤣🤣🤣

hoşgeldiniz 🤗

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa joum hayırrrrr ben alışık değilim bu haline çabuk toparla kendini 🥰🥰

Inşaalahhh melomm ❤

annem deli misin der 🤣🤣🤣

hoşgeldiniz 🤗

Ben kapıyı kapıyırdum spor yapcam gelmeyin diyordum gelmiyorlardı 😂😂
Sana da afiyet olsun minnoşum ❤️ Başım ağrıyor benimde kahvenin geçireceğini düşünüyorum inşallah 😬

Kuzum yaa deme öyle şeyler. Hepimiz insanız ve belirli sınavlardan geçiyoruz. Bu da bizim sınavımız, daha çok gençsin. Allah sabredenlerin yanındadır. Geçikiyorsa guzellesiyordur. Her şeyde bir hayır vardır. Allah bizi bizden daha iyi tanıyor. Bak ezan okundu aç ellerini, içindekilerini anlat. Bizi isitende, istediğimizi verecek olanda o. Bu günlerde gecer. Sonra başka sınavlarımız gelir.bu dünya böyle, bu kadar işte. Yalnız değilsin. Hepimizin türlü türlü sıkıntıları var. Allah önce sağlık versin, dermansız dert vermesin. Takdir ondan🙏 senin yanindayiz ve seni çok seviyoruz pamuğum 🤗🍒💋
Yaa sosyalimm teşekkür ederiimmm tabiiki oyle dediğin gibi ama birden bire vurdu bana anlamadumm bende sizi çok seviyorum iyiki varsınız❤

Back
X