- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.961
nurcumm afiyet ball şekerr olsunnGünaydın kahvemle geldim bugün bir değişiklik yaptım dibek kahvesi ile güne başladım
Hadi yapmayanlar cezvelerini kapsinlar beni yalnız bırakmayinEki Görüntüle 2901099
Ben önce bir yataktan kalkıp kahvaltıyı hazır edeyim heleGünaydın kahvemle geldim bugün bir değişiklik yaptım dibek kahvesi ile güne başladım
Hadi yapmayanlar cezvelerini kapsinlar beni yalnız bırakmayinEki Görüntüle 2901099
Aynı ben HahahaBen önce bir yataktan kalkıp kahvaltıyı hazır edeyim hele
Sonra kahveyle gelirim
akşama ne yemeğunuz var ne yapcaksınızz deyin hele boş boş yataklarda yuvarlanmayunnnnAynı ben Hahaha
Aman az daha yatak keyfisi yapalım
Afiyet olsun nurcummmGünaydın kahvemle geldim bugün bir değişiklik yaptım dibek kahvesi ile güne başladım
Günaydın bebitoıoıooRörraaayyyyyyydddddıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dünden kalanlar var canım ya araya gitmesin onları yiyelim dedik. Hani sen mini pizza yapacaktın bugün
bak hala yataklardaa helee bakkk yazuşlarından belliAfiyet olsun nurcummm
Günaydın bebitoıoıoo
ayyy kurbrişimm çok üşnedumm onu yaaa mayalıcan bilmem ne yapcan fln bilemedummDünden kalanlar var canım ya araya gitmesin onları yiyelim dedik. Hani sen mini pizza yapacaktın bugün
anammm ben hiç ağlamadımm şuan dün ağladum ağladummm gözyaşum kalmadı şuan
Entarisi dım dım yar basliyoruzzzzzz
Bir saat dinle honkure honkure ağla
vaheyyyyyyyyyyy vaheyyyyyyyyyyyyyyyyyy vaheyyyyyyy.
Anamdan ayrilcemmmm vaheyyyyyyyy gurbete gitcemmmmm vaheyyyyyy, gurbet kuşu olcammm vaheyyyyyyy .anamı senede kaç kere gorcemmmmmm vaheyyyyyyy gardaslarimi özleyeceğim vaheyyyyyyy yyy anadan ayrı babadan ayrı gardantan ayrı ben ne etcem gurbet elde vaheyyyyyy içim çıktı vaheyyyyyyyyyy
He valla hala yataktabak hala yataklardaa helee bakkk yazuşlarından belli
seviyorum sizüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Mayalama sıkıntı değil de. O minik minik pizzaları tek tek süslemek çok uğraştırıyor ya,ayyy kurbrişimm çok üşnedumm onu yaaa mayalıcan bilmem ne yapcan fln bilemedumm
hattaa bugün börek yapcaktım kociş le ben akşam 7 gibi kurtt gibi acuktukk gittim tepsi börek yaptım
neredeyse yarısı bitti sabahta işe giderken getirsin yesun dedim oralarda onun içinde yapmış oldum
ne yapcem şinduu
yanii aynenn bak bide o yuvarla flnHe valla hala yatakta
Mayalama sıkıntı değil de. O minik minik pizzaları tek tek süslemek çok uğraştırıyor ya,
Hımm bakalım sana bugün menü bulalım. Köfte patates at fırına pratik olur
Hahaha evlenmeden önce dinlesem belki ağlardım. Anamla çok yakın oturuyoruzhahaj ağlatmaz bu beni caney
Anamdan ayrilcemmmm vaheyyyyyyyy gurbete gitcemmmmm vaheyyyyyy, gurbet kuşu olcammm vaheyyyyyyy .anamı senede kaç kere gorcemmmmmm vaheyyyyyyy gardaslarimi özleyeceğim vaheyyyyyyy yyy anadan ayrı babadan ayrı gardantan ayrı ben ne etcem gurbet elde vaheyyyyyy içim çıktı vaheyyyyyyyyyy
Sen ağlama zaten sen niye agluyon gelini aglatcazanammm ben hiç ağlamadımm şuan dün ağladum ağladummm gözyaşum kalmadı şuan
Ben minik minik yapmıyorum koca 3 tepsi kes kes yeHe valla hala yatakta
Mayalama sıkıntı değil de. O minik minik pizzaları tek tek süslemek çok uğraştırıyor ya,
Hımm bakalım sana bugün menü bulalım. Köfte patates at fırına pratik olur
Dün neden ağladın bakim senanammm ben hiç ağlamadımm şuan dün ağladum ağladummm gözyaşum kalmadı şuan
amannn biranda vurdu be kahvemm bebüş için iştee dün sabah enerjim pek yoktu belliydii ağlıcağımdan
Sen ağlama zaten sen niye agluyon gelini aglatcazdün niye agladun ne oldu ben yokken
Kör olmayasicalar siz değilHahaha evlenmeden önce dinlesem belki ağlardım. Anamla çok yakın oturuyoruzhahaj ağlatmaz bu beni caney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?