- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.981
Normalde bende öyle yapıyordum da bunu ilk defa denedim. Poğaça gibi ama çok güzel olmuş. Sadece çok uğraştırucı,Ben minik minik yapmıyorum koca 3 tepsi kes kes ye
burda yazdum hattaa sosyalle minnos gördü yazdığımıda biran kaptırdım kendimiiDün neden ağladın bakim sen
Hahaha al intikamını al al beni de etiketlemiş zaten sonradan gördüm
bende öyle ama minik minikte çok tatlu oluyorr daha fazla oluyorr buzluğa bile atabilirsin öyle misafir geleceği zaman hemen çıkarırsın pratik :)Ben minik minik yapmıyorum koca 3 tepsi kes kes ye
Ahh gülüm benim dün bende ağladım aynı şey için. Arada geliyor öyle seni çok iyi anlıyorum. İnşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin tüm isteyenlere bizlereburda yazdum hattaa sosyalle minnos gördü yazdığımıda biran kaptırdım kendimii
ama nasul ağlıyorumm görsen kendime şaşırdum iyice
bebüş için işte insan bazen yeter diyor yanii
Bekleme 30 olmasını yapistur cevabı orgutlenelim 30 yaş üstüHahaha al intikamını al al beni de etiketlemiş zaten sonradan gördümhele durr elbet oda 30 olacak Minnosprenses
Kıyamam kız şimdiBekleme 30 olmasını yapistur cevabı orgutlenelim 30 yaş üstü
ahaaa ağladınmı niye hiç söylemedun aşkolsun yaa kenara çekilmişsin ağlıyorsun resmenAhh gülüm benim dün bende ağladım aynı şey için. Arada geliyor öyle seni çok iyi anlıyorum. İnşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin tüm isteyenlere bizlere
Aynen ben bi kısmını attım dondurucuyabende öyle ama minik minikte çok tatlu oluyorr daha fazla oluyorr buzluğa bile atabilirsin öyle misafir geleceği zaman hemen çıkarırsın pratik :)
afferummm canınız ne zaman çekerse çıkarır yersunuzzAynen ben bi kısmını attım dondurucuya
Galiba aynı saatlerde ağladıkahaaa ağladınmı niye hiç söylemedun aşkolsun yaa kenara çekilmişsin ağlıyorsun resmen
bidaha tekbaşına ağlama beraber ağlıyalımmm keserumm seniii
oyyyy anammmm ben sana kıyamamm ki yerim seniiiiGaliba aynı saatlerde ağladık
Bende de sabahtandır vardı bi burukluk. Arkadaşlara anlatırken pıt pıt döküldü yaşlar.
Ağlamayalım gülelim hep birlikte
Bende seni yerimmm tek lokmada atarım bitirim kalmaz kimseye,oyyyy anammmm ben sana kıyamamm ki yerim seniiii
sen onu yeme boşver birtek benüü yeeeeBende seni yerimmm tek lokmada atarım bitirim kalmaz kimseye,özellikle Minnosprenses e hıhh ona yok
allahumm zaten mor rengine bayılıyorumm şu kalp nedur böyle yavvvGünaydın güzellikler ♡
Geçende ben öyleydimburda yazdum hattaa sosyalle minnos gördü yazdığımıda biran kaptırdım kendimii
ama nasul ağlıyorumm görsen kendime şaşırdum iyice
bebüş için işte insan bazen yeter diyor yanii
Günaydın canımmGünaydın güzellikler ♡
Hele ben tam bi mor aşıkıyımmallahumm zaten mor rengine bayılıyorumm şu kalp nedur böyle yavvv
çook güzelll sen çalışıyormusunHele ben tam bi mor aşıkıyımmŞu minnak kalpte beyaz masum kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?