- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.041
Hahaha şuan sana evin açık adresini veresim geldiBende dolu makine alerjisi varnerede olursam olayım saat kaç olursa olsun bosaltırım onu boş görmek beni rahatlatıyo
benim şurda ne kaldııı 3 sene kalduuu35 mi didi o
Minnosprenses
Sende ona destek mi oldunJou hıı
Hem olsun aradan 5 sene geçmiş ve biz 30lu rakamlara alışmış olcaz hıhhh
Ama sennn o 3 ile ilk defa tanışcannn
Ahh o ilk acıııı
İlk ızdırappp
İlk depresyonnnnn
İnşallahh inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah aminnnnnrabbim nasip ederde beaber olursak 5 sene sonra sizde uğraşın benimle
ahahahahah benden önce seninle uğraşsınlar
Hahhhhhhh yolun başında Sun girdin giricenntabiikiiiiii en azından 30 değülummmm
İnşallahh inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah aminnnnn
İşte o zaman görüşürüz canımm hahahah
Ben tepsi boyutunda atıyorum yine oluyorbende öyle ama minik minikte çok tatlu oluyorr daha fazla oluyorr buzluğa bile atabilirsin öyle misafir geleceği zaman hemen çıkarırsın pratik :)
allahhh yaşamaya nasip ederse be kurbrişşşşşşİşte o zaman görüşürüz canımm hahahah
Bu öpücüklerle beni kandıramazsın
hemen at beni ortayaa püüüüüüü oakdar arkandanım görüyormusunn kazık attı bana püüüüüüahahahahah benden önce seninle uğraşsınlar
Ya en erken benim 1sene sonra 30 a Selamaleyküüm diyecemİşte o zaman görüşürüz canımm hahahah
Hani kiyamiyordun ne oldu35 mi didi o
Minnosprenses
Sende ona destek mi oldunJou hıı
Hem olsun aradan 5 sene geçmiş ve biz 30lu rakamlara alışmış olcaz hıhhh
Ama sennn o 3 ile ilk defa tanışcannn
Ahh o ilk acıııı
İlk ızdırappp
İlk depresyonnnnn
evettttHahhhhhhh yolun başında Sun girdin giricenn
Bende bugun pizza yapicam un siparişi vermeye uğraşıyorumNormalde bende öyle yapıyordum da bunu ilk defa denedim. Poğaça gibi ama çok güzel olmuş. Sadece çok uğraştırucı,
İnşallahh canımm benim sağlıkla inşallahallahhh yaşamaya nasip ederse be kurbrişşşşşş
5 tane davul istiom yoksa olmazBu öpücüklerle beni kandıramazsıno 30 yaş sendromu kutlanacakkk davullu zurnalı hemde
Tüm kk yı davet etcem
kaçışım yok kihemen at beni ortayaa püüüüüüü oakdar arkandanım görüyormusunn kazık attı bana püüüüüü
sen hele bi evlende zaten çekeceğin var benden melooooooooooooooooooooooooooooooooo
aynennn öylede olur hertürlü olurBen tepsi boyutunda atıyorum yine oluyor
olmasun bi zahmettt5 tane davul istiom yoksa olmaz
kaçışım yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?