- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.081
Yappp miss gibiiBende bugun pizza yapicam un siparişi vermeye uğraşıyorum
3 sene sonra bi daha görüşelim inşallahçookk eminimmmm
ceee eeeeeee
allahıınn izniyle canoo görüşelim kapuşalumm bakalummm neler olaayyyy3 sene sonra bi daha görüşelim inşallah
Olmaz o zaman ben 40 lilarda olucam savaş simdi baslasin3 sene sonra bi daha görüşelim inşallah
Ben doldurmayıda severimHahah kız o derece diyon he
Valla bende o makineyi boşaltmamak için doldurmaya korkanlardanım
Kalk kahvaltını et sarkı işlerini bırak
vallaha yaptum kahvaltıı makinayı çalışturdumm evi toparladum celdummmmKalk kahvaltını et sarkı işlerini bırak
Haha canın mı çektiafiyet olsun
5 az gelir canım kk da kim varsa vercem eline bi davulyav koca kk da davullu bi emoji yok sütlükle idare et
Yemezler bu öpücüklerrr geçmiyor burada
nasıl yaptın onu
birşeyide becermee beeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
ahahahahhahahahahahbirşeyide becermee beeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
nevar ne yokahahahahhahahahahah
Ohh yağmur ne güzellvallaha yaptum kahvaltıı makinayı çalışturdumm evi toparladum celdummmm
şimdi yağmur yağıyor şakurr şakurrrr
maşallahh maşallahhhh sanaaOhh yağmur ne güzellbende cayımı yudumluyorum sonra çamaşır katlıcam. Temizliğe girişicem
Yemeklik malzemem yoktu marketede yarın gitcem getirden söyledim bugünki menünün malzemelerini aksamada yapcam. Bu sıcakta markete gitcek değildimmaşallahh maşallahhhh sanaa
aaa menü ne var bugünnYemeklik malzemem yoktu marketede yarın gitcem getirden söyledim bugünki menünün malzemelerini aksamada yapcam. Bu sıcakta markete gitcek değildim
O hızlısın kızz ben hiçbirşey ellemedim hala ev dandini kahvaltı bitti keyif çayı içiyorum işimde o ksar çokkiBen kahvaltımı yapmadan makinemi bile boşalttım
Ay sizin baya bir kapatmuş burda biriey yok ama çamaşır ascaktım dışarıya asmayım bari nolur nolmaz
Bende aynı durumdayım bir füncan daha içeyimde temizliğe girişcemOhh yağmur ne güzellbende cayımı yudumluyorum sonra çamaşır katlıcam. Temizliğe girişicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?