- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.101
as ass çamaşurlarda ıslansun boşverrrO hızlısın kızz ben hiçbirşey ellemedim hala ev dandini kahvaltı bitti keyif çayı içiyorum işimde o ksar çokki
Ay sizin baya bir kapatmuş burda biriey yok ama çamaşır ascaktım dışarıya asmayım bari nolur nolmaz
Bende aynı durumdayım bir füncan daha içeyimde temizliğe girişcem
Dünden makarnam var. Yanınada fırında tavuk yapıcam baget aldım patatesli yaparım kajun baharatlı filanaaa menü ne var bugünn
iki saattir düşünüp duru
Bitti beniö keyif camasırlara basladımO hızlısın kızz ben hiçbirşey ellemedim hala ev dandini kahvaltı bitti keyif çayı içiyorum işimde o ksar çokki
Ay sizin baya bir kapatmuş burda biriey yok ama çamaşır ascaktım dışarıya asmayım bari nolur nolmaz
Bende aynı durumdayım bir füncan daha içeyimde temizliğe girişcem
Keşkem burayada gelse azcık o yağmur yaaas ass çamaşurlarda ıslansun boşverrr
dolu dolu yağdıı ama gene hala karabulutlar tepemde
kajun baharatlı efsane oluyorya ben dünkü yemek bittuuuDünden makarnam var. Yanınada fırında tavuk yapıcam baget aldım patatesli yaparım kajun baharatlı filan
Hadi kolay gele bende 5 dkya gidiyorumBitti beniö keyif camasırlara basladım
hattaa burdan fevzi paşa var hiç yağmamıl yağmur birtek buralara yağdıı canoooKeşkem burayada gelse azcık o yağmur yaa
Yağmurlu havaya kuru fasle yap yakışırkajun baharatlı efsane oluyorya ben dünkü yemek bittuuu
ondan önceki gün yemekti dün
bugün birşey bulamıyommm
pirincim yokYağmurlu havaya kuru fasle yap yakışır
Aa olabilir belki de canımm bir buluttan yağmış geçmiştir belki dehattaa burdan fevzi paşa var hiç yağmamıl yağmur birtek buralara yağdıı canooo
sanırım dağ orman olduğu için
Fasülye dedim gıı. Yanına pilav yapmak içinmipirincim yok
evetttt taze fasulye yapmıştım zatenFasülye dedim gıı. Yanına pilav yapmak içinmi
Tavık yap tavıkkajun baharatlı efsane oluyorya ben dünkü yemek bittuuu
ondan önceki gün yemekti dün
bugün birşey bulamıyommm
SağolasınHadi kolay gele bende 5 dkya gidiyorum
dün arkadaşım dedide ben instaaya snap çekip atmıştummAa olabilir belki de canımm bir buluttan yağmış geçmiştir belki de
Kajun baharat mi ay ben h8c bilmiyorum nasıl oluyoDünden makarnam var. Yanınada fırında tavuk yapıcam baget aldım patatesli yaparım kajun baharatlı filan
ben senii tavıklarumm görürsün haaaTavık yap tavık
hazırından markette satılıyor sosyalimm çok güzell oluyor hattaa var o kasaptaKajun baharat mi ay ben h8c bilmiyorum nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?