Uleennn yaaaa ellerune sağluk hele pinoş habu uşakta rahat birakmayunca tabii saatini almuştur :KK70:
Sona doğru ben bu kadar yapicam dedide rahatladım her yer un oldu. Unları çekiyor masadan kendi önüne, bir bakıyorum yerler, ustu hep un, oglum un ver diyorum, birazını kendine aliyor bunlar benim diyor. 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Sona doğru ben bu kadar yapicam dedide rahatladım her yer un oldu. Unları çekiyor masadan kendi önüne, bir bakıyorum yerler, ustu hep un, oglum un ver diyorum, birazını kendine aliyor bunlar benim diyor. 🤣
Oyyy allahummm yerumm totosunu bennn hepsi onun olsun annesiii unları çok severler çocuklar masaallahhh ya ağzuni yediğim 😘

Kahveden sonra oğlumla ilgilendim az ateşi çıktı.
Kekik çayı yaptım icirdim.
Karnı ve başı da ağrıyor ne oldu çocuğa anlamadım.
Dua edin kuzuma teyzeleri çabuk iyileşsin inşallah 😔
Allah sifa versin iyi etsin kuzuyu.
Vicks de sür karnina ayaklarina gece yatarken.
Cok surmez gecer, üşütüyorlar yaz günü.

@Kahve __Kokusu kahvem geçen yaptığın domates sosunda sadece domates vardı dimi. Bazı tariflerde kırmızı biber sarımsak falan gördüm. Acaba hangisini yapsam daha iyi olur

Kızlar sizinde fikirlerinizi almak isterim. Daha önce domates sosu yapan var mı. Sadesi mi güzel oluyor kırmızı biberlisi mi🤔
Domates aldım yarın yapcam
Kirmizi biber daha bi tatli tat veriyor, koymazsan domates oldugu gibi kendi tadiyla kaliyor (eksi tatli, oldugu kadar). Damak tadiyla ilgili. Sen veya ailen nasil seversiniz, ona göre de karar verebilirsin.
Kolay gelsin.

Maşallah Allah bağışlasın her ikisini de.
Doğum ne zaman .

Bende 28 yasimdayim öğretmenim, bir yurt dışı ihtimalimiz var ondan ötürü, bir de doğu gorevindej kacindigimdan aynı zamanda işime de geliyor gibi olduğundan çalışmıyorum ev hanımıyım
Bebek yok düşünmüyorum bir iki yıl daha 🤷
Memnun oldum çok 💕🌷❤️❤️❤️

Kırmızı biberlisi .
Kirmizi biber daha bi tatli tat veriyor, koymazsan domates oldugu gibi kendi tadiyla kaliyor (eksi tatli, oldugu kadar). Damak tadiyla ilgili. Sen veya ailen nasil seversiniz, ona göre de karar verebilirsin.
Kolay gelsin.
Tamam kızlar çok teşekkür ederim. Sabah gidip erkenden biber alayım biberli yapayım 🤤🤤

İyiyim hamd olsun.
Kedi lafı duyunca dayanamam.
Yeni eve taşınınca bebek kedi almak istiyorum, başka türlü kendimi iyi hissedemem gibi geliyor 😄
Şuan buradaki üç aylık yada üç buçuk aylık olmuş.
Yani biraz büyümüş sinir oldum😅 ben bebekken seviyorum cok çok çok.😓😓😓

Ama büyükse de düşkünüm inkar edemem .
🤷

Back
X