- 27 Mart 2019
- 30.571
- 113.654
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.601
Hoşgeldin aramıza o zamanTamam
Afiyet olsun
35 yaşında;evliyim; 22 aylık kızım var, oğlumuzu bekliyorummemurum. Sen de bahseder misin?
Selam
Allah acil şifalar versin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin aramıza o zamanTamam
Afiyet olsun
35 yaşında;evliyim; 22 aylık kızım var, oğlumuzu bekliyorummemurum. Sen de bahseder misin?
Selam
Hoş bulduk, sen bahsetmemissinHoşgeldin aramıza o zaman
Maşallah Allah bağışlasın her ikisini de.Tamam
Afiyet olsun
Selam
Kırmızı biberlisi .Kahve __Kokusu kahvem geçen yaptığın domates sosunda sadece domates vardı dimi. Bazı tariflerde kırmızı biber sarımsak falan gördüm. Acaba hangisini yapsam daha iyi olur
Kızlar sizinde fikirlerinizi almak isterim. Daha önce domates sosu yapan var mı. Sadesi mi güzel oluyor kırmızı biberlisi mi
Domates aldım yarın yapcam
Tesekkür ederim canım benimGüle güle kullan çok hoş çok
HatırlamıyorumVvuuuyyyyy ben kek görseydimm demezmuydumm hiç askolsun sanaaaağğğ yerumm o kekinii vqllaha görmedumm
Iyiyim bendeee canooo kaçuncu sayfada kek
GerideHani kek bend ekaçırıyorım mesajları
Bulduuuummmmmmmm sen demeden
Aayyyyy cok güzell bi kek neylu ettun hele söylebu komşunda ne kadar şanslu senin gibi birine
bize bi kek yapip getirende yok haspamlarr
![]()
Kim diyormasallah de diyor
damla çikolatalı
Amin , bağlaç olan "de" yi bitişik yazmışsın,Maşallah Allah bağışlasın her ikisini de.
Doğum ne zaman .
Bende 28 yasimdayim öğretmenim, bir yurt dışı ihtimalimiz var ondan ötürü, bir de doğu gorevindej kacindigimdan aynı zamanda işime de geliyor gibi olduğundan çalışmıyorum ev hanımıyım
Bebek yok düşünmüyorum bir iki yıl daha![]()
Teşekkür ederim canım benimTamam
Afiyet olsun
Selam
Göremedim eline sağlık canımGeride![]()
Azcuk bi teyzoşko olalum yavvvMaşallah Allah bağışlasın her ikisini de.
Doğum ne zaman .
Bende 28 yasimdayim öğretmenim, bir yurt dışı ihtimalimiz var ondan ötürü, bir de doğu gorevindej kacindigimdan aynı zamanda işime de geliyor gibi olduğundan çalışmıyorum ev hanımıyım
Bebek yok düşünmüyorum bir iki yıl daha![]()
KomşumKim diyor![]()
Sağol kuzumTeşekkür ederim canım benim
Göremedim eline sağlık canım![]()
Oo komşuna selamlarrrKomşum![]()
4 tepsi çıktı anam agladuuu
Anana sağlam bak mubarek kadın o4 tepsi çıktı anam agladuuu![]()
Uleennn yaaaa ellerune sağluk hele pinoş habu uşakta rahat birakmayunca tabii saatini almuştur4 tepsi çıktı anam agladuuu![]()