- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.801
ooo afiyet olsun fincanına bayıldımKahve keyfi Eki Görüntüle 2901781
çaliırken erken uyumak gerçekten iyi oluyor düzene koy tekrarnormalde 12-12.30 gibi yatardım dün 22.30 du bide hemen uyumuşumönceden bende erken yatardım daha iyi oluyordu ama o düzenim bozuldu
aynen en azından dinlenmiş oldumBide erkek kalkmakta zor olmamıştır
teşekkür ederim canımooo afiyet olsun fincanına bayıldım
BalliçöreeğiimmmmYok canım ne kıskancam
Erken diyecegudimm uyku sersemi tabiiiErkek kalkmak
tam düzene giriyorum misafir geliyor bekle ki gidecek saat 12 oluyor 1 oluyor artık benim gözler gidiyor tabi bir salona bir mutfağa derken sonra onlar gidiyor hop benim düzen bozuluyorçaliırken erken uyumak gerçekten iyi oluyor düzene koy tekrar
Bak bak dalga geçmedu benle oyşşaynen en azından dinlenmiş oldum
Günaydın bebimm
Kemerleri sıkı bağlayınnn. Yine geçmişe gidiyoruz
Günaydınnnnnn
@ASSOSyal @MssPAREMinnosprenses @Morrmeneksee Cookiie Jou @Kahve __Kokusu @Migim @coconatt @Yasnaz @zorunlunick @N u r @dut agaci mavikelebek34 @Lavinia_84 @ @Mavera4268 @Elhan @pina
Başka kim vardı yahu
1 geceden birşey olmaz ay bende biraz geç uyumalıyım çok erken uyuyorum herkes bundan şikayetcitam düzene giriyorum misafir geliyor bekle ki gidecek saat 12 oluyor 1 oluyor artık benim gözler gidiyor tabi bir salona bir mutfağa derken sonra onlar gidiyor hop benim düzen bozuluyor
bende çok yapıyorum özellikle wp taBak bak dalga geçmedu benle oyşş
Burnundan öpüyemNörüyon gıı
Hahahaha doğrudurr bende oylebende çok yapıyorum özellikle wp ta
sabah mahmurluğu diyelim
annem uykun gelince git yat sen işe gidiyorsun diyor ama içim rahat etmiyor o zaman. Bence gayet iyi saatin geçe alma1 geceden birşey olmaz ay bende biraz geç uyumalıyım çok erken uyuyorum herkes bundan şikayetcieim erken uyuduğumu bileler hafta içi misafirliğe gelmiyor
Burnundan öpüyem
22.30 DA uyuyorum çok erkende değil aslında değil mi sabah 5.30 kalkarım hepannem uykun gelince git yat sen işe gidiyorsun diyor ama içim rahat etmiyor o zaman. Bence gayet iyi saatin geçe alma
normal aslında erken kalkıyorsun çünkü ben genelde kışları öyleyim ay gidiyimde yorganın altında iyice ısınırım derim öyle derkende uyurum genelde22.30 DA uyuyorum çok erkende değil aslında değil mi sabah 5.30 kalkarım hep
Hahahaha ayy allahummm dövecem seni gerçeiten döverek sevecem heeeBende öpeyimm
gözlerim şişmiş uyumaktan kızz şuan gözümde yeşilçay torbasıyla yazıyorum
kışın uyumakta çok güzel amanormal aslında erken kalkıyorsun çünkü ben genelde kışları öyleyim ay gidiyimde yorganın altında iyice ısınırım derim öyle derkende uyurum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?