- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.841
kışın balkanlardan gelen soğuk havayı hatırlatırım ama sanaCelsun celsunn kıçımızda donsun azcuk
Oohhhhh oh yandan yandann haydii önce memüklerden kiviriyoruzzz eveetttttt huhuuuvvvvvvvvmavikelebek34 @zorunlunick Morrmeneksee @dut agaci @Kahve __Kokusu
@Yasnaz
@coconatt
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Jou
Cookiie
@ASSOSyal
@Migim
@pina
@.........
En sonki etiket boş bıraktım unuttuğum varsa olsun
Hadi yandannnnnn enerji gelsin ohhhhhhh kivirrr yandan sallaaaaa
Aboovvvvv en guzeli aynennkışın balkanlardan gelen soğuk havayı hatırlatırım ama sana
ekim-kasım iyidir
Oohhhhh oh yandan yandann haydii önce memüklerden kiviriyoruzzz eveetttttt huhuuuvvvvvvvv
önce üstten sonra alttan evet şimdi komple sallaaaSonra altlarımızdaannn eveeeetttt
ben bahar havasına aşığım yağmur yağacak ama aşırı soğuk olayacak o seste uyucazayyyy en sevdiklerimi söylüyorsunuz kızlar içim bir hoş oluyor kış gelsin yeaaa
allahummm bu nasıl bir işyeri anamm yağlamalarrkebaplarr falan
çok şükür patron cimri değil yeme içme 10 numaraallahummm bu nasıl bir işyeri anamm yağlamalarrkebaplarr falan
maşşallahh çok iyi bi patrona rastladunuz haaaçok şükür patron cimri değil yeme içme 10 numaramutfakta çalışan abla ve o yapıyor her türlü yemek o yapmazsa patron sipariş verir hafta bir muhakkak dışarıdan sipariş verir yemeği
vallahaa bence ne misafirliği davetsiz gidelummmm
mavikelebek34 @zorunlunick Morrmeneksee @dut agaci @Kahve __Kokusu
@Yasnaz
@coconatt
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
Jou
Cookiie
@ASSOSyal
@Migim
@pina
@.........
En sonki etiket boş bıraktım unuttuğum varsa olsun
Hadi yandannnnnn enerji gelsin ohhhhhhh kivirrr yandan sallaaaaa
ben artık tartıya çıkmıyorum desemmaşşallahh çok iyi bi patrona rastladunuz haaa
celsun kilolarrr 1 kilo almışımm
bugün ilkkez bi bakıyim dedimm başımdan kaynar sula döküldüüben artık tartıya çıkmıyorum desem
E sen beni döverek revamı bu şimdiEee temmuz bittii artıkk agustos ortalarına bile ne ortası nerdeyse bitti bile agustos
Sen beni minnos gibi sev
Donsun donsun ısıtırızCelsun celsunn kıçımızda donsun azcuk
ahahahah 1 kg gider azıcık diyet yapmaşşallahh çok iyi bi patrona rastladunuz haaa
celsun kilolarrr 1 kilo almışımm
gelin buyurun
dimi melooo hemenn yoğurt suyu içtummahahahah 1 kg gider azıcık diyet yap
gelin buyurun
amaaaannn mıncırlarumm senii yavvvvvvvvvvvvvvvvE sen beni döverek revamı bu şimdi
tabiiiDonsun donsun ısıtırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?