- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.881
bende çorbacıyım çok severimmm@Migim caneee çorba içiyorum şuan seversunn
Yok kız sadece onla olmaz zaten yiceğimizi biliyprumda. İştah açıyorsa ben normalden fazla yerim hemenüstüne tabikii kahvaktı etceksin kuzum acıkmıyorsunn
onu içip öyle geçinilirmii öyle düşün
bugün deneYok kız sadece onla olmaz zaten yiceğimizi biliyprumda. İştah açıyorsa ben normalden fazla yerim hemen
beniii açtırıyor kuzumm içtim açlıktan başım döndüüyoğurt suyu iştah mı açıyor
bende diyorum biridaha vardı kimdi acaba kelebekmiydi diyordumbende çorbacıyım çok severimmm
Sodalı ayran ıse cok yarıyormus zayıflamak isteyendebeniii açtırıyor kuzumm içtim açlıktan başım döndüü
hemen çorba içtim
evettt o gece yatmadan önce içiliyorr sabahları acayip bağırsakları çalıştırıyorSodalı ayran ıse cok yarıyormus zayıflamak isteyende
Afiyet olsun şekerçok şükür patron cimri değil yeme içme 10 numaramutfakta çalışan abla ve o yapıyor her türlü yemek o yapmazsa patron sipariş verir hafta bir muhakkak dışarıdan sipariş verir yemeği
çorba candır yaz kış farketmez banabende diyorum biridaha vardı kimdi acaba kelebekmiydi diyordum
doğru tahmin ettimm
içtumm
bana bunları neden demediniz akşam yatmadan içiyim sodalı ayranıevettt o gece yatmadan önce içiliyorr sabahları acayip bağırsakları çalıştırıyor
ben çok içtimm bu gece içerim bakk
ben neler içtim neler
hatta ceviz suyuna tavsiye ederimm beni 1 haftada 2 kilo verdirdi
evett 1 şişeyi kuzummm aklımada gelmedi habana bunları neden demediniz akşam yatmadan içiyim sodalı ayranısodanın hepsini mi kullancaz peki
tamam deniyim her akşam mı yapcam pekievett 1 şişeyi kuzummm aklımada gelmedi ha
sadece sodayla yap su bile ekleme
Denicemmbugün dene
Aaaa kız sende ne cevherler varmış bu akşam bunu yapayım ben sodalı ayranıevettt o gece yatmadan önce içiliyorr sabahları acayip bağırsakları çalıştırıyor
ben çok içtimm bu gece içerim bakk
ben neler içtim neler
hatta ceviz suyuna tavsiye ederimm beni 1 haftada 2 kilo verdirdi
1 hafta yap kuzumm ara verr fazlası iyi değillltamam deniyim her akşam mı yapcam peki
saat kaç olmuş hele yapmadınmı kahvaltı sennnnnnnnnnDenicemm
Aaaa kız sende ne cevherler varmış bu akşam bunu yapayım ben sodalı ayranı
selam canım :)Selam arkadaşlar
Kız yaptım kahvaltımı kahvaltıdan önce olcaktı dimi neyse kalsın bugün akşam yatmadan ayranı yaparım ben o zamnsaat kaç olmuş hele yapmadınmı kahvaltı sennnnnnnnnn
içte yap hadiii
yap aşkooo yapın anamm yapınnn
Selam canımSelam arkadaşlar
aynenn açken içersin kahvaltıdan sonra içersen açar iştahınıKız yaptım kahvaltımı kahvaltıdan önce olcaktı dimi neyse kalsın bugün akşam yatmadan ayranı yaparım ben o zamn
Selam canım
Akşam hatırlatalım birbirimize aşkoaynenn açken içersin kahvaltıdan sonra içersen açar iştahını
yarına denersin
bende yapcem akşamaa sodalı ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?