nasull peki ikizlere bakmakk canım yaa
benim tedavim yarıda kaldıı geçen ay bekledim regl olcam anneme bile geçtim olcağım gün 2 gün önce
maalesefki eşimde izne çıktı geldi hatta bekledim olcam tatil bitti eve geldim 2 gün sonra oldum
1 ay geciktii sanırım korona olduğumdan üstümde hala düzelme olmadıı
sonra baktım bu sıcakta çekilmiyorr perişan oldum istanbulda vazgeçtim ekim kasım gibi halledecem allahın izniyle..
Inşallah canım hayırlısı budur belki de dediğin gibi sıcakta hiç çekilmiyor. Bi de iğneler daha çok sıcak bastırıyor ay çok fena.
Ikizler çok zor ya aman diyeyim sakın ikiz transfer isteme hayatımın hatasını yapmışım. Şafak sayıyorum resmen hele bi yürümeye başlasınlar çayıra salcam oynasınlar

• Beğen
Reactions: Jou
Inşallah canım hayırlısı budur belki de dediğin gibi sıcakta hiç çekilmiyor. Bi de iğneler daha çok sıcak bastırıyor ay çok fena.
Ikizler çok zor ya aman diyeyim sakın ikiz transfer isteme hayatımın hatasını yapmışım. Şafak sayıyorum resmen hele bi yürümeye başlasınlar çayıra salcam oynasınlar
Hadii ya oderecemii yaa biri tutmazsa fln nebilimm garanti olsun diyede olsun isterim aslında kuzumm tekbaşınamı bakıyorsun

Dimi iğneler sıcaktanda hep şişirir benii

Back
X