- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.181
Dışarı cıkmıştık azcık şimdi geldik eve canım yeni girdim soda da kalmamıştı hatta aldımda geldimAferumm aşkuma canum benum bakmış yorumuma gelip korktum unuttunda yapmadun diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışarı cıkmıştık azcık şimdi geldik eve canım yeni girdim soda da kalmamıştı hatta aldımda geldimAferumm aşkuma canum benum bakmış yorumuma gelip korktum unuttunda yapmadun diye
Aferumm yavv bende diyorum niye sesi çıkmadu bunun hayurdur nerelere gittinuzzDışarı cıkmıştık azcık şimdi geldik eve canım yeni girdim soda da kalmamıştı hatta aldımda geldim![]()
Oy canım sıkıldı kaç gündür evde evde sahile kaçtıkAferumm yavv bende diyorum niye sesi çıkmadu bunun hayurdur nerelere gittinuzz![]()
![]()
Huhuvv sahill benimde çok sıkıldı ya bi markette olsa gittim iyi geldiOy canım sıkıldı kaç gündür evde evde sahile kaçtık![]()
Orda da meydan var sanki ama meydan da ne uapılırki. Anca kafelere gidip bir çay may içilir kuzum. Bizde öyle gidiyoruz sonuna doğru orda oturuyoruz geliyoruz burda yakın ya bize ama biz yine o kadar gitmiyoruz eşimin amcası yan tarafımızda yengeyle her akşan gidiyorlar diyorum onlar genc biz yaşlı resmenHuhuvv sahill benimde çok sıkıldı ya bi markette olsa gittim iyi geldi
Burdada yokki anam gidelim shaile
Trakya bolgesii ormanin ortası
Nasıl akşamları daha güzel oluyodur orası![]()
Hahahahahaha kuzz oyle amaOrda da meydan var sanki ama meydan da ne uapılırki. Anca kafelere gidip bir çay may içilir kuzum. Bizde öyle gidiyoruz sonuna doğru orda oturuyoruz geliyoruz burda yakın ya bize ama biz yine o kadar gitmiyoruz eşimin amcası yan tarafımızda yengeyle her akşan gidiyorlar diyorum onlar genc biz yaşlı resmen![]()
Yapcak başka birşey yokki kafelere oturup kalkıyorsun yürüyorsunnHahahahahaha kuzz oyle ama
Vallaha eşimle bizde silivriye geliyoruz ama yanii
Sonuna kadar yuruduk oturduk deniz fln konustuk geriye yürüdük geldik arabanın sonuna bindik eve geldik bu yani![]()
Aynen ya cafede gitsen neolcak bi çay iç kalk gene aynıı sahil işte bi deniz havasıYapcak başka birşey yokki kafelere oturup kalkıyorsun yürüyorsunneskiden gece pazarı olurdu daha canlıydı lunapark falan vardı konserlwr çok olurdu şimdi yon
![]()
İyim joum sen. Giremedim bi türlü ya
Beybiim nasulsunn
Neden acaba heeehhhhhİyim joum sen. Giremedim bi türlü ya
Kardeşimdeydim bütün günNeden acaba heeehhhhh
Başım hala ağrıyorMinnosprenses nereye gittin kız
Yok canım boğaz enfeksiyonuyduGeçmiş olsun kuzum önemli bişey yoktur inşallah![]()
Yok canım boğaz enfeksiyonuyduSağolasın
![]()
Atlattık şükür olsun ya sağol canım benim tavsiyelerin içinGeçmiş olsun güzellik sirkeli su gargarası yada ılık adaçayı gargarasıBenim kronik faranjitim var ikisi iyi gelirdi hep
Herkeste var şu ara dikkat et kendine
Afiyet olsun canım
ahahah ne işi totoyu devirdim yattımÇok işleru var onun ahh ahh
ol ol gör ebeniCumartesi aşı oluyorruuummmmmm![]()
![]()
![]()