- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.241
NasılsınnSeninde caniiimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NasılsınnSeninde caniiimm![]()
Şükür Allah'aNasılsınn![]()
Bende iyiyim yeni uyandım nedense yaŞükür Allah'aSen nasilsin.
Bende iyiyim yeni uyandım nedense ya
Madom ya hep böyle uyumak istiyorum ha
Uyumaktan şikayet eder oldum![]()
Yaaaaaa ne güzell haavda miss gibii iyi yapıyorsunGunaydin kızlar
Bir ilk yapicam ilk defa oglumu sahile götürücem, bisiklet kullansin diye![]()
Ooo daha kahvaltı edilmiş bile hele canum benum afiyet olsun❤Eki Görüntüle 2902371
Bende kahvaltı bitimi keyif çayı içiyorum
Neden yorgunluk mu var üstünde canim
Tesekkür ederim canimOoo daha kahvaltı edilmiş bile hele canum benum afiyet olsun❤
Demekki halaa 1 ayın tatilin yorgunumu cokta şey etmedimki nedir bu odamdada hep esinti hiç sıcak olmuyo sanırım o rahatlık etti vücudumu buranın havası istanbulun havası bir bile değil ne enteresanvucudda karışıyor demekki
Kizz 9 agustosta döndüm evime cerkezköyde oturuyoruz ailemiz istanbulda cevremiz herkesTesekkür ederim canim
Sen memlekette misin su an döndün mü İstanbula
HATIRLAT CANIMHatirlatacagim kesinlikle![]()
ahahahah senin aklına hemen o gelirdi hayret ettimmmHahahah ben işler derkenb cdyizler falann vallahaaa ince işleri düşünmedim haaa
Aaaa aaaaa utanmazzz nasulda korkutay benii püüü![]()
çok iyi olur canımGunaydin kızlar
Bir ilk yapicam ilk defa oglumu sahile götürücem, bisiklet kullansin diye![]()
afiyet olsun en sevdiğim badem şekeriEki Görüntüle 2902371
Bende kahvaltı bitimi keyif çayı içiyorum
Neden yorgunluk mu var üstünde canim
Şaşurtmayu severummmHATIRLAT CANIM
ahahahah senin aklına hemen o gelirdi hayret ettimmm
çok iyi olur canım
afiyet olsun en sevdiğim badem şekeri![]()
evet canım eve gittim hemenŞaşurtmayu severummm![]()
Vallaha gece bi giriyim dedim durumuna bi baktım migren birşey yazıyor ha dedim gitmis uykuya![]()
Canum canummevet canım eve gittim hemen
Aaaa demek oradasın sen orda bizim akrabalar varKizz 9 agustosta döndüm evime cerkezköyde oturuyoruz ailemiz istanbulda cevremiz herkes
Tesekkür ederim minnosumm bende çok severimafiyet olsun en sevdiğim badem şekeri![]()
Abuuvvvvv vallahamııı yaaaaAaaa demek oradasın sen orda bizim akrabalar var![]()
olmaz mı hemen fark ediyor insanda, yakın bile olsa hava değişimi çarpıyorOoo daha kahvaltı edilmiş bile hele canum benum afiyet olsun❤
Demekki halaa 1 ayın tatilin yorgunumu cokta şey etmedimki nedir bu odamdada hep esinti hiç sıcak olmuyo sanırım o rahatlık etti vücudumu buranın havası istanbulun havası bir bile değil ne enteresanvucudda karışıyor demekki
Ben oglumu bu güne kadar hiç cikarmadim koronadan bu yana. Hep babasi çıkardı. Ins iyi geçer tırsıyorumYaaaaaa ne güzell haavda miss gibii iyi yapıyorsun
Onu tam bilmiyorum canim eşimin halalari ve amcası var orda calisiyolar evleri düzenleri orada biz 1kere gitmiştik onlarin yanina 3 5gün durup geldik. Hatta bi halasida Kapaklı da idi öyle gezmistik ilk evlendigimiz zamanlardaAbuuvvvvv vallahamııı yaaaa
Buraya gelmeyen kimse yokki zaten öyle bi şehir olmuşki anlatamam 4 sene önce geldiğimizde oturduğumuz yerde hiç birşey yoktu zaman zamann coştu evler neresinde acabatanuduk çıkmayalum
![]()