Bende iyiyim yeni uyandım nedense ya
Madom ya hep böyle uyumak istiyorum ha
Uyumaktan şikayet eder oldum🤣
20210817_111733.webp

Bende kahvaltı bitimi keyif çayı içiyorum🥰
Neden yorgunluk mu var üstünde canim

Eki Görüntüle 2902371
Ooo daha kahvaltı edilmiş bile hele canum benum afiyet olsun❤
Demekki halaa 1 ayın tatilin yorgunumu cokta şey etmedimki nedir bu odamdada hep esinti hiç sıcak olmuyo sanırım o rahatlık etti vücudumu buranın havası istanbulun havası bir bile değil ne enteresan🙄 vucudda karışıyor demekki

Demekki halaa 1 ayın tatilin yorgunumu cokta şey etmedimki nedir bu odamdada hep esinti hiç sıcak olmuyo sanırım o rahatlık etti vücudumu buranın havası istanbulun havası bir bile değil ne enteresan🙄 vucudda karışıyor demekki
Tesekkür ederim canim🤩
Sen memlekette misin su an döndün mü İstanbula

• Beğen
Reactions: Jou
Hatirlatacagim kesinlikle 😄😄😄
HATIRLAT CANIM 😍
Hahahah ben işler derkenb cdyizler falann vallahaaa ince işleri düşünmedim haaa 🤣

Aaaa aaaaa utanmazzz nasulda korkutay benii püüü🙄🙄
ahahahah senin aklına hemen o gelirdi hayret ettimmm :KK70:
Gunaydin kızlar 🥰
Bir ilk yapicam ilk defa oglumu sahile götürücem, bisiklet kullansin diye 🥰
çok iyi olur canım 🥰
Eki Görüntüle 2902371
afiyet olsun en sevdiğim badem şekeri 😍😍😍

Aaaa demek oradasın sen orda bizim akrabalar var😂
Abuuvvvvv vallahamııı yaaaa
Buraya gelmeyen kimse yokki zaten öyle bi şehir olmuşki anlatamam 4 sene önce geldiğimizde oturduğumuz yerde hiç birşey yoktu zaman zamann coştu evler neresinde acaba🤭🤭 tanuduk çıkmayalum🤣

olmaz mı hemen fark ediyor insanda, yakın bile olsa hava değişimi çarpıyor

• Üzgünüm
Abuuvvvvv vallahamııı yaaaa
Buraya gelmeyen kimse yokki zaten öyle bi şehir olmuşki anlatamam 4 sene önce geldiğimizde oturduğumuz yerde hiç birşey yoktu zaman zamann coştu evler neresinde acaba🤭🤭 tanuduk çıkmayalum🤣
Onu tam bilmiyorum canim eşimin halalari ve amcası var orda calisiyolar evleri düzenleri orada biz 1kere gitmiştik onlarin yanina 3 5gün durup geldik. Hatta bi halasida Kapaklı da idi öyle gezmistik ilk evlendigimiz zamanlarda

• Beğen
Back
X