- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.401
aynenn çok şükürrrr okonudaO zaman boşvercen be canim yapabilen calissin. Sıkıntınız da yoksa devam böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenn çok şükürrrr okonudaO zaman boşvercen be canim yapabilen calissin. Sıkıntınız da yoksa devam böyle
Allah iyilik versin daim etsinaynenn çok şükürrrr okonuda
aminn şimdide kızartma ediyorum kuzucumAllah iyilik versin daim etsin![]()
Ne yapıyormuş soda ayran@Bal Perisi sodalı ayranı unutma![]()
çalışıyorum ben jou yemek yapıyor diğerlerinden haberim yok sen ne yapıyorsun bakalımNapynuz kahve severlerrrr![]()
zayıflama için iyi bir karışımmış öyle diyorlardır en son canımNe yapıyormuş soda ayran![]()
Cok severim bende oohh kizartma her türlü sebzeyi kizartip yerim. Birde turşuaminn şimdide kızartma ediyorum kuzucum![]()
Bende coluuk cocuk uğraşıyorumçalışıyorum ben jou yemek yapıyor diğerlerinden haberim yok sen ne yapıyorsun bakalım![]()
Doğrudur canımda boğazı tutmadiktan sonra damacanayla içsen faydasız..az önce baklavaları miyde ye indirdimzayıflama için iyi bir karışımmış öyle diyorlardır en son canım![]()
Gormedim bebis simdi girdim bi daha ❤Bana neden cevap vemiyon![]()
kolay gelsinBende coluuk cocuk uğraşıyorum@ Jou yemekte ne var
ahahah doğru dedin vallahDoğrudur canımda boğazı tutmadiktan sonra damacanayla içsen faydasız..az önce baklavaları miyde ye indirdim![]()
gel buraya öpeyimGormedim bebis simdi girdim bi daha ❤❤
❤
özür dilerim vurmaaaa
![]()
eglendiniz mi nasıl geçti gününüzBende öpeyim![]()
![]()
![]()
Cok guzel gecti ama pestil oldum. Sahile gittik insan yok 3 5 kisi ufaklik bisiklete doydu, geldik havuza gittik. Simdi eve geldik herkes serildi bir kenaraeglendiniz mi nasıl geçti gününüz![]()
çok güzel okula gitmeden onada eğlence olduCok guzel gecti ama pestil oldum. Sahile gittik insan yok 3 5 kisi ufaklik bisiklete doydu, geldik havuza gittik. Simdi eve geldik herkes serildi bir kenara![]()
Aynen canım cok sıcaktı bi daha ne zaman gelicez diyor donmek istemedi getiricem diyorum ama ne zaman diyor.çok güzel okula gitmeden onada eğlence oldu![]()
Bagırsaklarını çalıştırıyor canımNe yapıyormuş soda ayran![]()
Bende öyle turşu dedin agzumm ekşiledi resmenCok severim bende oohh kizartma her türlü sebzeyi kizartip yerim. Birde turşune turşusu olsa yerim o kadar cok severim
![]()