- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.441
Nasul oldu kızın iyimi birazdahaKızım düzelsin deniyecegim canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasul oldu kızın iyimi birazdahaKızım düzelsin deniyecegim canım![]()
Etli ekmek konyadaki givi değil canımEtli ekmek olarak sormuştum kız
Oýle tabi ama en azından kandirirdiEtli ekmek konyadaki givi değil canım![]()
Amin ya Allah razı olsunRabbiö sağlıkla kucağına aldırsın![]()
HarikaaaBende öyle turşu dedin agzumm ekşiledi resmenyeduk kızartmayı miss gibii olduk
![]()
Sağoll aşkuumm üstünede duş aldım çiçek gibi koktumHarikaaaAfiyet bal şeker olsun
![]()
Sıhhatler olsun sanaSağoll aşkuumm üstünede duş aldım çiçek gibi koktum![]()
Oohhhh masaallahh havalar nasul pekii düzeldimi sıcak falan yaSıhhatler olsun sanaBende çay demliyom yapamam çaysız her akşam mutlaka
![]()
Kocişine mi hazırlandınSağoll aşkuumm üstünede duş aldım çiçek gibi koktum![]()
Hahahaha kızartma ettum kuzuşumm üstüm koktu yemek yedikten sonra duş aldımmKocişine mi hazırlandın![]()
Ara ara yükseliyor ateşi. azı dişleri geliyor yarın doktora goturcemNasul oldu kızın iyimi birazdaha
Diştendir o yaa bide hep salgın var cok zorAra ara yükseliyor ateşi. azı dişleri geliyor yarın doktora goturcem
Dişten bizim %90 canım acıyor diyor dışını gösteriyor çıkmış biraz ucuDiştendir o yaa bide hep salgın var cok zor
Allah acil şifa versiin
Oyy canum benum yaaaDişten bizim %90 canım acıyor diyor dışını gösteriyor çıkmış biraz ucu
Sıhhatler olsun o vakitHahahaha kızartma ettum kuzuşumm üstüm koktu yemek yedikten sonra duş aldımm![]()
Çocuğun keyfi olmayınca benimde hiç yok ruh gibiyimOyy canum benum yaaa
Sen napiyinnnSıhhatler olsun o vakit![]()
Haklusun kahvem anladum zaten pek buralarda görmeyinceÇocuğun keyfi olmayınca benimde hiç yok ruh gibiyim![]()
Eşim bir şey söylüyor ona bile cevap vermeye mecalim yok canımHaklusun kahvem anladum zaten pek buralarda görmeyince