- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.481
Babababababa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babababababa
Heeeç kimse yooook bende sesimi duyan var mi diyeee bögurem dedimNoldiiii
Bende uyuyodum haaa bide son bi bakıyim dedim sen yazdun napıyorsun herşey yolundamıHeeeç kimse yooook bende sesimi duyan var mi diyeee bögurem dedim![]()
Rabb'im daha güzelini sana tatdirsin inşaallah abdestli ağzımla dua ediyorum canımOyyy oyyy anne yüreği işte
Nasılsın kahveRabb'im daha güzelini sana tatdirsin inşaallah abdestli ağzımla dua ediyorum canım![]()
Yolunda olmasa ne olcek bosveeeer hayat devam ediyor, dünya dönüyorBende uyuyodum haaa bide son bi bakıyim dedim sen yazdun napıyorsun herşey yolundamı![]()
Noliiiii burda gucak gucaga
Aaayyyyyy kahvemm çok duygulandırdın beniiRabb'im daha güzelini sana tatdirsin inşaallah abdestli ağzımla dua ediyorum canım![]()
Şükür yavrum sen nasılsın kız hasta biraz onla ilgileniyorumNasılsın kahve![]()
Noliiiii burda gucak gucaga![]()
Çok seyler oluyor kahveee öpüşmeler felann sevişiyolarNoliiiii burda gucak gucaga![]()
Gecmıs olsun ya hayırdır ınsallah.çok sukur ıyım bende canımŞükür yavrum sen nasılsın kız hasta biraz onla ilgileniyorum![]()
Aynenn öyle anamm işte buyaaaaaaa bu bubuYolunda olmasa ne olcek bosveeeer hayat devam ediyor, dünya dönüyor![]()
![]()
Bu ara benimde gözümün ucunda damladı damlayacakAaayyyyyy kahvemm çok duygulandırdın benii
Teşekkür ederiim allah razı olsun![]()