- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.681
evettt benide kararttı değişBende npm bulasıkları toplaycm oyle oturym
Hee yaa ama olmadı degıstırym ıcımı kararttı bi
Ev değil isyerim orayı toplamıştımeee oyüzden sıcak oluyor oda anaa kız ev terstemi kuzum ya
allah senii ne etmeye bende diyorum yok artıkınnEv değil isyerim orayı toplamıştım
içindi bu ben almıştım galiba ya okuyalı çok oldukızlarSimurgp nin okuması var kaç gündür bitmedi bir el atın bitsin 5 bin kaldı
Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Jou mi
MssPARE
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
mavikelebek34
BlueBerry4268
Ahaha öyle de çok oluyor birde hep igdaş falan geliyor aşağıdan bakıyor bakıyorum yakalarında igdaş yazıyor açıyorum hepte bana basıyorlaraayyy benimde bi kapı çaldıı gittim deliğe baktımm yemeksapetinden gelmişş bokiyen dedim kim getirdi bağaa yemek imkansız dedim yanii neseki çekti gitti aşşağa indii başıma geliyo bu tür şeyler ya adresi yanlışmı veriyolar belli değill
birinin kargosu bile kapıma dayanıyoo dötlerr
lahmacunda nerden geldi aklına
Bende şimdi topladım geldimBende npm bulasıkları toplaycm oyle oturym
Hee yaa ama olmadı degıstırym ıcımı kararttı bi
Bende aldım kuzum ama bitmedi 5 bin kaldıiçindi bu ben almıştım galiba ya okuyalı çok oldu
Ne okunuyor kahvemmkızlarSimurgp nin okuması var kaç gündür bitmedi bir el atın bitsin 5 bin kaldı
Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Jou mi
MssPARE
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
mavikelebek34
BlueBerry4268
olsunn denedin en azından kuzum benimmAhaha öyle de çok oluyor birde hep igdaş falan geliyor aşağıdan bakıyor bakıyorum yakalarında igdaş yazıyor açıyorum hepte bana basıyorlar
Nebileyim dedim onumu yapsam onumu sonra şahmacuna karar verdim keşke diğerine verseymişim
Bende şimdi topladım geldim
La ilahe illallah canımNe okunuyor kahvemm
1000 alayim benBende aldım kuzum ama bitmedi 5 bin kaldı
Evet canım. Harcını fazla yapmışm ama baya kaldı börek falan olurmu ondan senceolsunn denedin en azından kuzum benimm
La ilahe illallah okuyoruzNe okunuyor kahvemm
La ilahe illallah canım Allah razı olsunne okuyordukk alayim
1000de ben alayım o haldeLa ilahe illallah canım
olurr tabii niye olmasın ayrı malzeme oluyorr ama sen lahmacun malzemesi gibimi yaptınEvet canım. Harcını fazla yapmışm ama baya kaldı börek falan olurmu ondan sence
Tamam canım aldım bende yine alırım kalırsa, Allah kabul etsin inşallahLa ilahe illallah okuyoruz
Evet evet lahmacun malzemesi. O yüzden bende bilemedimolurr tabii niye olmasın ayrı malzeme oluyorr ama sen lahmacun malzemesi gibimi yaptın
çünkü kayseriyle ahmacun malzemesiyle aynı değil
Allah razı olsun kuzum1000de ben alayım o halde
1000 i ben aldım kaldıı 3 binLa ilahe illallah canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?