- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.641
Iş kadinı olmak böyle birşeyyodamı topladım düzenledim baya dağılmışanca bitti
Uzanıyorum kuzumm tv bakıyorum bendesen napıyosunJou
Yapamambransin ne.. benim eşim de müzik öğretmeni... Ben ne olursa olsun mesleğini yapman taraftariyim. Sark hizmetini doldurduktan sonra tayin istersin. Hem oralarda çok kötü yerlee degil. Ön yargilarin kırılmış olur bu vesileyle
çok boş kaldı ama ya dosyaları geri mi dağıtsam aslında çiçek düşünüyorum ama odam havasız yazık olurIş kadinı olmak böyle birşeyy
Uzanıyorum kuzumm tv bakıyorum bende
Bizde özledik parem.Ondan dedim
Bide selam ver diye özledim yahu zalim kadin
Yok kuzum dün dedim sanırım yada demedim mi ki .biraz uzattık süreci .burada vakit geçirmeyi seviyorum
Bı kuaföre saç sordum 800 dedi bana
Bizde özledik parem.
Uzun ara verdin yada yoksun diye uzun geldi bize
Nerdesin ki yine nere gittin bakıyımYok kuzum dün dedim sanırım yada demedim mi ki .biraz uzattık süreci .burada vakit geçirmeyi seviyorumuzatalim dedik eşim işinden izin aldı
Muglaya geldim kuzumNerdesin ki yine nere gittin bakıyım
Anlamzmiyim salça yapıyoruz gel yapalım kurular kısa hazırlık domates soslariMuglaya geldim kuzum
Bağ bahçe sen anlarsın beni
Ayy yokyokk abarttılarr dön gerii ne 800 zü yapma zorunlumm akıllısın sen heleeN
Bı kuaföre saç sordum 800 dedi bana
Hahaahahahah ulannn dagitt gitsin yaaçok boş kaldı ama ya dosyaları geri mi dağıtsam aslında çiçek düşünüyorum ama odam havasız yazık olur
Ben görmedim kız dediğini iyi barii kafanda dağılıyorr seninn yaa ne güzellYok kuzum dün dedim sanırım yada demedim mi ki .biraz uzattık süreci .burada vakit geçirmeyi seviyorumuzatalim dedik eşim işinden izin aldı
Anaaa ben o kadar yapmiyom ay .Anlamzmiyim salça yapıyoruz gel yapalım kurular kısa hazırlık domates soslari
Koşturuyorum yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalcayla
Yoruluyorum ama yapıyorum yavrum alışmışız isteAnaaa ben o kadar yapmiyom ay .
Bayilasim geldi sen siralayincayorulmuyonusun
Att kalçaylaa göbeklerleee attt oohhhhAnlamzmiyim salça yapıyoruz gel yapalım kurular kısa hazırlık domates soslari
Koşturuyorum yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalcayla
Emekleriniz zayi olmasın parem.bereketini görün insalalh .keyfin nasılYoruluyorum ama yapıyorum yavrum alışmışız iste
NapiyosunnnnnAtt kalçaylaa göbeklerleee attt oohhhh
başımmm çatlıyoreeeee sennnNapiyosunnnnn
Saolasin bitanem nikomEmekleriniz zayi olmasın parem.bereketini görün insalalh .keyfin nasıl
Niye ne oldu canımbaşımmm çatlıyoreeeee sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?