- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.881
Yok ya şu olaylar zamanı jou yada koko demişti galiba biz enikmiyiz diyeYaaa
Ben kaçırmışım onune zaman eskiden mi
İnsanin sağlığı olmayınca canı hic bise istemiyo yaaHaklusun bebeğimm önce bi iyi ol ondan sonra
Yap bandır bandır yeee sabah kahvaltıdaSaklama kabıyla koydum dolaba normal kısma bir iki güne bir şekilde değerlendiricem artık
Halayın yavrum teyze olacaktim kardeşim düşük yaptıAnne teyze yarısı demişler ama sen %90 i olmussun
Tabii kuzumm aynen öyleeİnsanin sağlığı olmayınca canı hic bise istemiyo yaaDogru dürüst yemek bile yemedim bugün istemiyoki canim
Neyin var mor.İnsanin sağlığı olmayınca canı hic bise istemiyo yaaDogru dürüst yemek bile yemedim bugün istemiyoki canim
Neyi ya kaka konuşuyoruzSaklama kabıyla koydum dolaba normal kısma bir iki güne bir şekilde değerlendiricem artık
Sabah birşey bulamıyonyaa çüçem kahvaltı yiycek all ısıt ye bandur bandur misssHiç olmadı öyle yaparım
Hayırlı bı vakitre gelsin kuzucum inşallah.Halayın yavrum teyze olacaktim kardeşim düşük yaptı
Nasıl kaka kızNeyi ya kaka konuşuyoruz
Bayılırıö öyle bana bana yemelereSabah birşey bulamıyonyaa çüçem kahvaltı yiycek all ısıt ye bandur bandur misss
Cansın yaaTabii kuzumm aynen öylee
Saka ediyorumm ama yoldan çıkarmayı seviyorum hahahahaha sizleride sevdiğimden❤
Yok canım yapmadık yaparız bir kaç güne ama aynen bende as eriyorumHayırlı bı vakitre gelsin kuzucum inşallah.
Aşure yaptınız mı canım bir çekti ki
Zorunluyla çiş kaka konuşuyorduk araya senin dolaba kaldır yersin yazın girdiNasıl kaka kız
Bayılırıö öyle bana bana yemelere
Biraz rahatsızlandim canim üsüttüm galiba dün gece acile gittim sancidan. Su an daha iyiyim ama karnim hala aciyoNeyin var mor.
Dış probleminden mi söz ediyorsun
O ne bakanları olur bir bilsenCansın yaaDevlette üretme memurlugu diye kurum olsa bakanı sen olurdun iyi gaz veriyon
Pareeeeeee aşeriyonmu gıı hamilemisinnnnnnYok canım yapmadık yaparız bir kaç güne ama aynen bende as eriyorum
HePareeeeeee aşeriyonmu gıı hamilemisinnnnnn
Fenaa yapardumm herkesii ne iyi olur du demii hahahahCansın yaaDevlette üretme memurlugu diye kurum olsa bakanı sen olurdun iyi gaz veriyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?