- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.861
Tam dayakliksin jou
Pipili de olsun kutulu da .Vallaha koşa koşa gelirimm o pipisinide görürümm haa zorunluuuaaa erkekmi olcak pipi dedumm
O zaman çıkarsın doğrun verin bana doğurun doğurun verin banaJou da yoldan cikarmasa benim annelige ikna olacagim yok gibi.
Bırak çıkarsın
Hahahahahaha sen değişirsin annesii çünkü ben açarken uslu durmazzzPipili de olsun kutulu da .
Bülent Ersoyumsu hariç
Anaaa sanki enik dağıtıyoruzO zaman çıkarsın doğrun verin bana doğurun doğurun verin bana
Hahahahahahaahahah çıkaracağum inşallahh şu kırmızular gitsunJou da yoldan cikarmasa benim annelige ikna olacagim yok gibi.
Bırak çıkarsın
Yeğenim , diğer ablamın yüzüne isemistiHahahahahaha sen değişirsin annesii çünkü ben açarken uslu durmazzz
Ahahaha tamda seni etiketleyecegudimm haaa dedim kocasının koynunamı gitiiiSende seviliyorsun caniimm
Bu gazla onuda yaptirir o maşallah
Hahahaha hehh biliyordum yaniii pıtt diye işiycek yüzümeeYeğenim , diğer ablamın yüzüne isemisti
Hahahahaha kız bur daha enik lafı olmuştu burdaAnaaa sanki enik dağıtıyoruz
Ben sağaa verecem pareeeeeeeee 3 tane hemdeO zaman çıkarsın doğrun verin bana doğurun doğurun verin bana
Tam iyilessem haklisin canoo da tam iyi değilem karnim agriyo halaAhahaha tamda seni etiketleyecegudimm haaa dedim kocasının koynunamı gitiii
Haklusun bebeğimm önce bi iyi ol ondan sonraTam iyilessem haklisin canoo da tam iyi değilem karnim agriyo hala
YaaaHahahahaha kız bur daha enik lafı olmuştu burda
Enikliler sizi
Benim yiğen kabız oldu karnına masaj yaptım elimle poposundan kakası geldikçe hafif hafif çektim kakasiniYeğenim , diğer ablamın yüzüne isemisti
Saklama kabıyla koydum dolaba normal kısma bir iki güne bir şekilde değerlendiricem artıkTamammm naptın yarısını
Anne teyze yarısı demişler ama sen %90 i olmussunBenim yiğen kabız oldu karnına masaj yaptım elimle poposundan kakası geldikçe hafif hafif çektim kakasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?