- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.101
Yaaaaaa madoommmmmAma o potansiyelim var guzuum iyi gaz veriyon![]()

Ne sevgi pıtırcuksun sen yerim seniii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaa madoommmmmAma o potansiyelim var guzuum iyi gaz veriyon![]()
Nediyosuuun üzme tatli canini olur oyle seylerYa ben düm komşumla kavga ettim whatsapta o üzüntüyü de zor atlattım![]()
Ne oldu canım hayırdır anlat heleYa ben düm komşumla kavga ettim whatsapta o üzüntüyü de zor atlattım![]()
Süper canım ama işin zor,allah kolaylık versinBir şirketin muhasebesindeyim canım
Yaaa ben geçen ay bunları bahçede kahvaltı yaparken snapte gördüm komşumun snapinde beni bile çağırmadı konusuyorduk flan onceden baya hep yardım etmişimdir vallahi bazen diyorum kendinden jimseye değer vermicen oka boka giriyor sonra ama yapamıyorum işte sevdiğim insan olsun hep değer veririm nese konuya geçiyim gordügümde onuda sildim snapi görünce 1 ay sonra farkediyor napıyorsun burdamısın hiç görünmüyorsun dedi bende dedim kendine komşu bulmuşsun yazmama gerek varmı dedim gülümsedim anaaaa bi patladıı yazdı etti heryer de sildi hatta engelledi bile salakkNe oldu canım hayırdır anlat hele
Guzuumm üzme kendini olur öyle şeyler, sen evine bakYa ben düm komşumla kavga ettim whatsapta o üzüntüyü de zor atlattım![]()
Sağol canımSüper canım ama işin zor,allah kolaylık versin![]()
DengesizYaaa ben geçen ay bunları bahçede kahvaltı yaparken snapte gördüm komşumun snapinde beni bile çağırmadı konusuyorduk flan onceden baya hep yardım etmişimdir vallahi bazen diyorum kendinden jimseye değer vermicen oka boka giriyor sonra ama yapamıyorum işte sevdiğim insan olsun hep değer veririm nese konuya geçiyim gordügümde onuda sildim snapi görünce 1 ay sonra farkediyor napıyorsun burdamısın hiç görünmüyorsun dedi bende dedim kendine komşu bulmuşsun yazmama gerek varmı dedim gülümsedim anaaaa bi patladıı yazdı etti heryer de sildi hatta engelledi bile salakk
Bitti zaten gorüşmüyorum şu saatten sonra birkere bi trip atalım aninda siler yok ben tribini çekemem flan ulan demekkii sen beni hiç arkadaşın kardeşin olarak görmedinkii düzeltmiyorsun sonra anladımki gözünde bibok değilmişizzzNediyosuuun üzme tatli canini olur oyle seyler
Yaniii bi sinirsen sildim onu hanii noldu Dersin bi konusursun demekkii şukadar gozünde yer olmamışım onu anladımDengesiz![]()
Vallaha burdan gidesim geldi artıkk şu evden aklima geliyor sonrsGuzuumm üzme kendini olur öyle şeyler, sen evine bak![]()
Ahahah haspamYaaa ben geçen ay bunları bahçede kahvaltı yaparken snapte gördüm komşumun snapinde beni bile çağırmadı konusuyorduk flan onceden baya hep yardım etmişimdir vallahi bazen diyorum kendinden jimseye değer vermicen oka boka giriyor sonra ama yapamıyorum işte sevdiğim insan olsun hep değer veririm nese konuya geçiyim gordügümde onuda sildim snapi görünce 1 ay sonra farkediyor napıyorsun burdamısın hiç görünmüyorsun dedi bende dedim kendine komşu bulmuşsun yazmama gerek varmı dedim gülümsedim anaaaa bi patladıı yazdı etti heryer de sildi hatta engelledi bile salakk
Dimiii ben olsam yapmam bunu gerçekten seni bir arkadaşım goruyorsam duzeltmeye çalışırım trip atıyosam anlaki demeki arkadaşımsın yanii anaaa demekki gozünde yalancı oldum ben her istedi markett gittiğimde mutlaka birşey istiyormusun diye bide arardım insan düşünür demekki dusüncesizz kokusu çıktıAhahah haspamsuçunu cazgırlıkla bastıranlara deli oluyorum verecek cevap bulamayınca bu şekilde patlamış canım. Bosveer gelen gideni aratır derler seni cok ararda bulamaz o üzülsün
Evet canım sen ona komşu olmuşsun ama o sana olamamış. Hiç canını sıkmaDimiii ben olsam yapmam bunu gerçekten seni bir arkadaşım goruyorsam duzeltmeye çalışırım trip atıyosam anlaki demeki arkadaşımsın yanii anaaa demekki gozünde yalancı oldum ben her istedi markett gittiğimde mutlaka birşey istiyormusun diye bide arardım insan düşünür demekki dusüncesizz kokusu çıktı
Evet olamamış demekkii kendini pohh sanıyorr yazıp aninda sildi engelledi bide sankiii dakikalarca yazıcam ona dötümEvet canım sen ona komşu olmuşsun ama o sana olamamış. Hiç canını sıkma
Ay gıcık ya bırakEvet olamamış demekkii kendini pohh sanıyorr yazıp aninda sildi engelledi bide sankiii dakikalarca yazıcam ona dötüm
Çok gıcık evettt ya ama üzüldüm yaniiiAy gıcık ya bırak![]()