Üzülme aşkım üzülmee baska komşular edinirsin
Bitanesi gelecek eylüle yeni gelin benim tam karşı daireye geçenlerde çalmışlar kapiyı ben yoktum annemdeydim nişanlısıyla çalmışlar konuşmuşlar siteyle ilgili birsuru seyler sordular sitede şikayet yokyok zaten🤣

Açık çay var içermisiniz 😍
BB80C446-75D5-4AA5-A9F9-EB892A41A9E6.webp

Bitti zaten gorüşmüyorum şu saatten sonra birkere bi trip atalım aninda siler yok ben tribini çekemem flan ulan demekkii sen beni hiç arkadaşın kardeşin olarak görmedinkii düzeltmiyorsun sonra anladımki gözünde bibok değilmişizzz
Anladim samimiydiniz ama sonradan sorun cikti demi. Ammannn salla kuzum be kimse için üzülmeye degmez. Bizde mutlu değiliz oturdugumuz yerde biliyomusun😔 komsular bi degisik ilk firsatta tasinicaz burdan insallah🤲🏻

Anladim samimiydiniz ama sonradan sorun cikti demi. Ammannn salla kuzum be kimse için üzülmeye degmez. Bizde mutlu değiliz oturdugumuz yerde biliyomusun😔 komsular bi degisik ilk firsatta tasinicaz burdan insallah🤲🏻
Bizde bu bayram da 2 hafta sonra tasincaktik kaynanamlar bi kuruş para vermedii ve alacagimiz evde satıldı tasınmak istiyorum çok sıkıldımmm kiradamisınız şuan

Çok sağolasın canım. İnşallah birtaneyi sağ sağlim doğursam 2.ye bende hiç arayı açmıcam zaten zor oluyor diye 1 yaşından sonra başlarım denemelere diyorum 🤣🤣🤣
Bence de bekleme işte ben de ondan korunmadim, sütümü zorlaya zorlaya verip (hep azdı) bittiğini takriben oldu, geç çocuğu olan biri olarak bi de arayı açmak ne haddime dimi 😍🤲 Allah sağlıkla versin 🤲 zor da olsa düşünürüz çocuk .

Back
X