- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.221
Desene heyecan sardıHee tamamm
Okadarını bilmiyorum aşko sadece bugün mobilya bakmak için adanaya gidicektii binmiştir bile otobuse coktan
Yok kuzu ben özelde sormuştumm öyle demiştikaçırdım o kısmı demekki olsun hayırlısı olsun
ay benim yerime de dökseydin paslandım galiba benUzun zamandir gitmedigim dügüne gittim oh kurtlara döktüm bal gibi
Evettt yaa ortlauga karisiyorsun bide o anDesene heyecan sardıdügün telaşı çok tatlı valla anlayamıyorsun
Otur oturdugun yerdeay benim yerime de dökseydin paslandım galiba bençabuk açılırım gerçi pas falan kalmaz
benimki heyecandan çok stres olur kesinDesene heyecan sardıdügün telaşı çok tatlı valla anlayamıyorsun
daha gencecik bir kızım nolur kurtlarımı döksemOtur oturdugun yerde
Hepinizin yerineay benim yerime de dökseydin paslandım galiba bençabuk açılırım gerçi pas falan kalmaz
Aaa öyle deme oda döksün kurtlarını pandemi de herkes kafayı yedi zatenOtur oturdugun yerde
açılırsın açılırsın düğünler kınalar eskisi gibi olsa varyaa ohh yandan yandannHepinizin yerine
Bende baya paslanmısım
Qyyy allahummm dayanamamm gözyaşuna bendaha gencecik bir kızım nolur kurtlarımı döksem
Bende kafayu yedummAaa öyle deme oda döksün kurtlarını pandemi de herkes kafayı yedi zaten
Valla biz dügün bitene kadar oturacaktı gerçi kimse kalmadıydı kızıım anne uykuuum geldiiiii demesiyle kalktıkaçılırsın açılırsın düğünler kınalar eskisi gibi olsa varyaa ohh yandan yandann
Günaydın canımGünaydın gençler❤❤ ❤
Günaydın mis kokulu şekerparemGünaydın gençler❤❤ ❤
düğün deyince aklıma geldi bak. Rüyamda birinin düğünü varmış düğün evine gitmişim. Koskoca istanbulda kuaför bulamamışım makyaj için yanıma malzemede almamışım oturup ağlıyorum ben nasıl gelicem düğüne diyeValla biz dügün bitene kadar oturacaktı gerçi kimse kalmadıydı kızıım anne uykuuum geldiiiii demesiyle kalktık
Ayy kötü oluyo valladüğün deyince aklıma geldi bak. Rüyamda birinin düğünü varmış düğün evine gitmişim. Koskoca istanbulda kuaför bulamamışım makyaj için yanıma malzemede almamışım oturup ağlıyorum ben nasıl gelicem düğüne diye
Çok bekletmemiş annesini hemencik gelmişBence de bekleme işte ben de ondan korunmadim, sütümü zorlaya zorlaya verip (hep azdı) bittiğini takriben oldu, geç çocuğu olan biri olarak bi de arayı açmak ne haddime dimiAllah sağlıkla versin zor da olsa düşünürüz çocuk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?