- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.181
Çok geçmiş olsun üsteki yuvarlak resme tıklayın forum seçenekleri göreceksinNe zamandir girmiyordum İnanin üye olduğumu bile unutmuştum Hastalikla uğraştim Beyin ameliyatı oldum Bir sürü sey Bildirim geldi üyelikten çikayim dedim Bu arada forum başlığı altinda forum secenekleri diye bir sey bulamadim
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versinNe zamandir girmiyordum İnanin üye olduğumu bile unutmuştum Hastalikla uğraştim Beyin ameliyatı oldum Bir sürü sey Bildirim geldi üyelikten çikayim dedim Bu arada forum başlığı altinda forum secenekleri diye bir sey bulamadim
Anladım tekrar geçmiş olsunÇok sağolun Ameliyat olduğumdan beri gerek tel gerek laptap bunları çok kullanmamam gerekiyor 1
Çok sağolun Ameliyat olduğumdan beri gerek tel gerek laptap bunları çok kullanmamam gerekiyor 1
Ben biraz çıkış yaptın özür dilerim kusura bakmayın hakkınızı helal edinÇok sağolun Ameliyat olduğumdan beri gerek tel gerek laptap bunları çok kullanmamam gerekiyor 1
Hiç olur mu öyle sey nerden bilecektiniz ? ❤Ben biraz çıkış yaptın özür dilerim kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Genelde yeni üyelere uğrar buraya buna alıştık sizde eski olunca mesaj yok konu yok öyle yazdım zaten üye değil gibisiniz diye kusura bakmayın tekrar ozurdilerimHiç olur mu öyle sey nerden bilecektiniz ? ❤
Kuzum ben gibi lila mi kullaniyon sen
Önemli değil gerçekten kendinize iyi bakin ❤Genelde yeni üyelere uğrar buraya buna alıştık sizde eski olunca mesaj yok konu yok öyle yazdım zaten üye değil gibisiniz diye kusura bakmayın tekrar ozurdilerim
Evett madomm aşkummmKuzum ben gibi lila mi kullaniyon sen
Ben zaten mor ve tonları severim en güzeli lila banaEvett madomm aşkummm
Evett yaa bende çok severimm mor renklerii oyüzden ne güzelde sevdiğimiz bi renkle güzelleştirdik forumuBen zaten mor ve tonları severim en güzeli lila bana
Uyumaya gittim
Böyle yakalarum seni işte günaydun canumm❤Uyumaya gittimama uymadan bı bakip çıktım
Burdayım jou dün dügün vardı bak kızı çerkezköye verdik
Allahummm anamm yeter daaaa hepinizde çerkezköyee bi tanıdığınız var vallahaaa pıçsklarumm ha hepiniziBurdayım jou dün dügün vardı bak kızı çerkezköye verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?