- 28 Haziran 2011
- 63.700
- 159.904
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.321
Oyyy menekşem, minnak çiçeğim
kızzz kızz biliyorummm öyle yapıyorumm herseferinde yaptımm benimkiler hala notdefterdeTelf. Not defterıne kopyalasınıza lısteyi. Git kopyala yapıştır de tamam joum.
Takıyorum balım. Iyım ya sinirlilik kalmadı cıdden de duysallık dısında. Sen de var mı etkılesım taktıktan sonraOyyy menekşem, minnak çiçeğimiyi misin, kolyemi taktikca sen geliyon aklima takiyor musun diye
Demli olsun, bergamotlupüüüüüü
oooooooooooooooo yihhhuuuuuuuu totomu kaldırıyimde çayları koyem
Ohh süper, zamanla o da düzene girer menekşemTakıyorum balım. Iyım ya sinirlilik kalmadı cıdden de duysallık dısında. Sen de var mı etkılesım taktıktan sonra
Demli olsun, bergamotlu
Dırek gidip not defterıne yazmıcaksın şöyle.kızzz kızz biliyorummm öyle yapıyorumm herseferinde yaptımm benimkiler hala notdefterde
kimvarsa yazıyorum
haaa öyle deneyem o zamannn tamammDırek gidip not defterıne yazmıcaksın şöyle.
Buraya gelicen mesaj yazdıgımız kısma isimleri yazacan hanı yazdıkca fotolar cıkıyor ya onu görmen lazım. Sonra lısteyi buraya yazdıktan snra kopyalıcan telefonun not defterine gıdıcen yapıstırıcan.
Valla kolyedenmıdır yoksa son zmanlarda burda cok patladım ondan mı kalmadı sinir bılmıyorumOhh süper, zamanla o da düzene girer menekşemben şuan bişey hissetmiyorum
Cok severim isirmali dokunmayı hirpalamali sevilmeyi .Valla isiricam bu kizi yaaa
Kesinlikle kuzum, bıçak gibi kesmiyo. Biraz daha bekleyecegizValla kolyedenmıdır yoksa son zmanlarda burda cok patladım ondan mı kalmadı sinir bılmıyorumhemen etkı etmiyor ya. Zaman alıyor bnce
Hahaha bende nickomCok severim isirmali dokunmayı hirpalamali sevilmeyi .
Dün kedileri de öyle seviyordum eşimin teyzesi şok geçirdi kız kedi firmalar çok hirpaladin diyor.
Ben öyle seviyorum onu da öyle alistirdim
Evet çok gittim, nick yapacak kadar mı seviyorsunEvet var canımbilir misin
ASSOS nereye bağlııı kuzuuuEvet var canımbilir misin
Anaaa ne ara akşamı onustunuz kizbebeklinick benceee pare bugün kızartma etmicekkkkk MssPARE
Zorunlummm bu akşammBlueBerry4268 de kızartma vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
özelde konuşuyoruzda canısıı sormuştum akşama ne yemek var diyeAnaaa ne ara akşamı onustunuz kiz
İsirmiyorlarHahaha bende nickomkedileri sevmek daha eğlenceli oluyo ısırmıyorlar ki
Eşimin memleketi canım, fazlasıyla gittim ve çok güzel anılarım var. Çok seviyorum gercektenEvet çok gittim, nick yapacak kadar mı seviyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?