- 28 Haziran 2011
- 63.700
- 159.904
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.341
Çanakkale bitanemASSOS nereye bağlııı kuzuuu
bi bakıyim o tatili
Son sucuk kalınca sen ye sen ye diye garip kalır ama sosyalimCatalimizla sucuk kavgası yapariz peyim
Burada da pamuksu var gördün mü onu nickomİsirmiyorlartirmalamiyorlar. Öyle alistirdim bitanesini alistiramadim o kihh'liyo yaklasmiyorum diğerleri arkadaş canlisi
Bayadir yemem akşam yapam da yiyeyim bari@zorunlunick benceee pare bugün kızartma etmicekkkkk @MssPARE
Zorunlummm bu akşammBlueBerry4268 de kızartma vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Tmm ben yerim peyimSon sucuk kalınca sen ye sen ye diye garip kalır ama sosyalim
Oturulacak yer yok ama pek orada,Eşimin memleketi canım, fazlasıyla gittim ve çok güzel anılarım var. Çok seviyorum gercekten
Ye sosyalimm afiyet şifa olsun sucuk senden kıymetli değil yaTmm ben yerim peyim
Yok canım bir yerleşim yeri orası, behram olarakda geçiyor. Assosun merkezi orasıdır yani. Sen nerden bahsediyorsun bilemedim. Çevre yerlerde genelde hep assos olarak geçirir adını taninmis olduğu için ama merkezi tam olarak behramOturulacak yer yok ama pek orada,İstanbul'un Taksim'i gibi neresinden ki ASsosun Çanakkale ilçesi mi yoksa, hani yakın diye mi assos diyosun
Oyyy sucukla beraber senide yirim peyim yaaYe sosyalimm afiyet şifa olsun sucuk senden kıymetli değil ya
yavv yeter da noluyorr biri ki sucuklu yumurta dedimm sevişmelere geldiiiiOyyy sucukla beraber senide yirim peyim yaa
seneye tatil ordamı etsemmmÇanakkale bitanem
Senide iki sucuk arasına koyup yerim haaaaa
Sende gel
Selamın hello bebek
Napionuz ne ediyoruz kızlarSelammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?